Circulaţia va fi îngreunată pentru deplasarea coloanelor militare care participă la unul dintre cele mai mari exerciţii NATO ce se desfăşoară pe teritoriul României, Bulgariei şi Greciei.

În ziua de 1 iunie, de la ora 9:00 până la ora 20:00, vehiculele militare se vor deplasa pe Drumul Naţional Giurgiu-Bucureşti.

În 2 iunie, de la miezul nopţii până la ora 18:00, vor urma traseul Bucureşti-Piteşti – pe Autostrada 1, Piteşti-Sibiu – pe Valea Oltului, după care vehiculele se vor deplasa spre poligonul din comuna braşoveană Cincu.

În zilele de 3 şi 4 iunie, în intervalul orar 9:00-17:00, vor fi din nou coloane militare de la Giurgiu până la Cincu.

Vehiculele militare participă la exerciţiul NOBLE JUMP 2017, un test pentru capacitatea logistică a aliaţilor de a deplasa forţe şi tehnică rapid, în zone unde este necesară intervenţia NATO.

NOBLE JUMP 2017 este un exerciţiu cu termen scurt de notificare, planificat în scopul testării capacităţii operaţionale a elementelor forţelor NATO cu nivel ridicat de operativitate şi a capabilităţilor implementării planului de acţiune pentru asigurarea capacităţii operaţionale a NATO în România şi Bulgaria.