Se poate şi aşa: Dacia va fabrica un model Renault la uzina din Mioveni

Se poate şi aşa: Dacia va fabrica un model Renault la uzina din Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni va produce noua generaţie Renault Symbol, un model derivat din noul Logan 2. Din cauza asemănării pronunţate cu berlina autohtonă, Symbolul nu va mai fi comercializat în România, urmând a fi exportat în Turcia şi Algeria.

Dacă sinergiile sunt corecte, se poate întâmpla orice. Inclusiv ca Uzina Dacia de la Mioveni să asambleze un model diin gama Renault!

Cei care se panicaseră la auzul veştii că noile modele Dacia Lodgy şi Dacia Dokker vor fi fabricate în Maroc - decizie care trimitea cu gândul la inevitabila închidere a fabricii de lângă Piteşti! - au acum cel mai bun motiv ca să se liniştească.

Fabrica Dacia de la Mioveni va produce noua generaţie Renault Symbol, un model derivat din noul Logan 2, care va fi exportat în Turcia şi Algeria, ne-a dezvăluit astăzi Thomas Dubruel, directorul comercial Dacia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noul Renault Symbol a fost expus, în premieră, la Salonul auto de la Istanbul. După mulţi ani, berlina a renunţat la platforma vechiului Clio II, în favoarea celei utilizate de Logan şi Sandero.

Mai multe informaţii şi imagini despre şi cu noul Renault Symbol: AICI.