Audi S3, versiunea sportivă a noii game compacte A3, va avea 280 CP

Audi S3, versiunea sportivă a noii game compacte A3, va avea 280 CP

Audi va prezenta noul S3, versiunea sportivă a recent lansatei gamei compacte A3, la viitoarea ediție a Salonului auto de la Paris. Cu ai săi 280 de cai-putere, Audi S3 va încerca să concureze BMW M135i (315 CP), cea mai potentă versiune oferită de Seria 1.

După ce a prezentat noul A3 la Salonul auto de la Geneva din luna martie, Audi se pregătește deja să completeze oferta pe segmentul compact premium cu noul S3.

Audi S3, versiunea sportivă a recent lansatei gamei compacte A3, va fi expus, în premieră mondială, la viitoarea ediție a Salonului auto de la Paris, vestește ediția online a revistei ”Autocar”.

Cu ai săi 280 de cai-putere, Audi S3 va încerca să concureze M135i (315 CP) - cea mai potentă versiune oferită de BMW Seria 1.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noul Audi S3 va avea sub capotă un motor turbo cu patru cilindri, de 2.0 litri, Unitatea alimentată cu benzină va fi lansată odată cu acest model.

Puterea dezvoltată de noul motor va fi pusă pe șosea prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 6+1 trepte (sau automate - S-tronic, cu 7+1 rapoarte) și a sistemului de tracțiune integrală quattro.

Neoficial, noul Audi S3 va sprinta de la zero la 100 km/h în numai 5,5 secunde. Viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h.

Mai multe despre noul Audi S3, în viitorul apropiat.