Evenimentul Zilei > Actualitate > Noile arme ale lui Putin înspăimântă Occidentul! Testele au fost spionate
Noile arme ale lui Putin înspăimântă Occidentul! Testele au fost spionate

Noile arme ale lui Putin înspăimântă Occidentul! Testele au fost spionate

Un avion spion britanic a monitorizat atent exercițiile militare ale Rusiei din Marea Barents, îndeosebi testele cu racheta hipersonică Zircon.

Noile arme ale lui Putin înspăimântă Occidentul!  Racheta hiperonică Zircon, care atinge fost testată prima dată anul trecut chiar de ziua de naștere a lui Vladimir Putin.

De curând, rușii au derulat din nou teste de curând în Marea Barents, unde fregata Gorshkov a efectuat cel puțin patru lansări de test ale noii rachete, care atinge 6.100 mph.


Casa Albă, controlată de Big Pharma? Oamenii lui Biden au interese legate de vaccinurile Covid-19


Rachetele au lovit o țintă din apropierea Novaya Zemlya. Date fiind riscurile, comandanții ruți au interzis navigația oricăror ambarcațiuni într-o zonă întinsă din apele arctice.

Noile arme ale lui Putin înspăimântă Occidentul!

Comandanții militari ruși se laudă că e vorba de o rachetă extrem de precisă și că va intra în arsenalul trupelor anul viitor.

De altfel, se spune că Zircon Mach 8 este racheta preferată a președintelui rus pentru un atac asupra orașelor SUA în cazul unui conflict nuclear.
Nu e de mirare, în aceste condiții, că informațiile obținute de presa engleză afirmă că un avion britanic de recunoașterede tip RC-135W Rivet Joint a monitorizat atât manevrele, cât și testele cu rachetă,

Testele cu racheta Zircon sunt planificate să fie finalizate în 2021, iar producția de serie a noii arme este de așteptat să înceapă în 2022, notează agenția TASS.
Ca urmare, teste de lansare de pe submarinele rusețti sunt așteptate în curând.

O rachetă „fără egal … în lume”.

Putin a descris anterior Zirkonul – cunoscut și sub numele de Tsirkon – ca fiind „fără egal … în lume”.


Napoleon cel Mic, război total împotriva Sultanului. Miza e legată de alegeri


Dmitry Kiselyov, gazda unei emisiuni de știri foarte urmărite în Rusia, a arătat la un moment dat în emisiunea Vesti Nedeli o hartă a SUA cu obiectivele pe care el susține că armata rusă le va lovi în cazul război nuclear.

Kiselyov, cae e cunoscut ca un propagandist de top al lui Putin, a declarat că racheta Zircon ar putea atinge țintele în mai puțin de cinci minute.

De altfel, Vladimir Putin e convins că Occidentul a căutat să fure secrete legate de Zircon și alte arme ruse de ultimă generație, cum ar fi Avangard, scrie Daily Mail.

Reîncepe războiul de la granițele României? SUA livrează sute de tone de armament