Ca și când nu ar fi fost destul că a fost băgată în spital de afaceristul croat Seco Dubravko, Daniela Crudu a avut parte de încă o problemă, duminică.

Pe pagina de Wikipedia dedicată Danielei Crudu, un utilizator a făcut o glumă macarbră. El a completat, la rubrica dedicată informaţiilor legate de datele personale ale Cruduţei, alături de data şi locul naşterii, numele părinţilor, ocupaţia, studiile şi domiciliul, şi data decesului, adăugând data de duminică, în formula an-lună-zi, adică 2020/02/09, potrivit WowBiz.

Reamintim că fosta „vecină” a fost bătută bestial de iubit, astfel încât a fost nevoie să fie dusă la Urgențe, în dimineața zilei de duminică, 9 februarie 2020, cu multiple traumatisme, mai ales în zona capului.


Daniela Crudu, bătută cu bestialitate de iubit. Va fi operată de urgență

Detalii de groază despre Daniela Crudu. Plină de sânge și desculță în zăpadă. Cum a fost căsăpită


Daniela Crudu ar fi fost bătută chiar de iubitul ei, în propria locuință și a ajuns la la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie.

Motivul bătăii pare să fi fost acela că bărbatul nu ar mai fi găsit o anumită sumă de bani atunci când s-a întors din străinătate. Seco Dubravko s-ar fi enervat pentru că bruneta cheltuise banii și a devenit violent.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor. „La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, se arată într-un comunica al Poliției Capitalei.

Daniela Crudu și Seco Dubravkosunt împreună de la sfârșitul anului trecut. Croatul a cucerit-o pe frumoasa brunetă cu tot felul de gesturi romantice. Părea să fie bărbatul perfect pentru vedeta Playboy, mai ales că era bogat și – cel puțin părea – generos. La începutul acestui an Daneila Crudu și iubitul ei au mers în vacanță în stațiunea milionarilor din Austria, Kitzbühel.


După ce a bătut-o pe Daniela, croatul a sărit și la iubitul surorii ei! Agresorul a fugit apoi cu transportul în comun

Crudu a făcut primele declarații. Ce coșmar a trăit Daniela! Detalii terifiante