După filmările care au fost făcute publice imediat după finalizarea alegerilor la Sectorul 1, alegri care au dat-o câștigătoare pe Clotilde Armand (USR), alte noi dovezi au întărit suspiciunile în privința corectitudinii cu care s-a desfășurat acet scrutin.

Un nou set de înregistrări audio și video ies la suprafață, arătând cel puțin amatorismul cu care s-au gestionat. Trei noi filmări le completează pe cele două date publicității înainte.

Ordinea cronologică a acestor înregistrări video este următoarea:

Prima filmare – 29.09.2020, ora 00.48 – Echipa USR, împreună cu procurorul (președintele BES) Sprâncu Nicolae, intră în camera unde erau depozitați sacii cu buletinele de vot.

A doua filmare – 29.09.2020, ora 01.38 – Se remarcă un bărbat care intră și depozitează un sac cu voturi sau procese verbale lângă ușă.

A treia filmare – 29.09.2020, ora 10.10 – Aceasta este o filmare nou apărută care arată cum procurorul și alți trei bărbați introduc într-un sac de plastic mai multe buletine. În ușă se vede un jandarm.

A patra filmare – 29.09.2020, ora 10.16 – În încăpere se află procurorul și încă un bărbat care desface un sac cu buletine. În acest timp, jandarmul îi aduce procurorului un telefon, iar acesta poartă o convorbire explicativă, după gesturile pe care le face.

La un moment dat, în încăpere mai apare doi bărbați care pun și ei buletine într-un nou sac. Lângă canapea ase văd foarte mulți șoricei cu care ar fi trebuit să fie sigilați sacii.

A cincea filmare – 30.09.2020, ora 12.24 – În ziua de miercuri, la orele prânzului, camera de supraveghere a surprins un bărbat aducând cutii voluminoase în incinta camerei în care se aflau buletinele de vot. De față se afla și procurorul.

Vineri dimineață, 8 octombrie, a mai fost publicată în presa românească o înregistrare audio bombă, în care se aude conversația uluitoare dintre judecătoarea Olimpia Crețeanu și procurorul Nicolae Sprâncu. Aceștia discută despre faptul că sacii nu aveau sigilii și că regulile nu au fost respectate. Înregistrarea fusese făcută publică, joi seara, de Mihai Gâdea în emisiunea sa Sinteza zilei. Dialogul dintre cei doi magistrați este halucinant și arată clar reproșurile pe care judecătoarea de la BEC i le face procurorului, președinte de la Biroului Electoral al Sectorului 1.