Evenimentul Zilei > International > Noi imagini cu atacul asupra ”tancului” de la Arsenal Sead Kolasinac
Noi imagini cu atacul asupra ”tancului” de la Arsenal Sead Kolasinac

Noi imagini cu atacul asupra ”tancului” de la Arsenal Sead Kolasinac

Au apărut noi imagini de la incidentul în care au fost implicați fotbaliștii Mesut Ozil și ”Tancul” Sead Kolasinac, din luna iulie. Bosniacul de la Arsenal a fost atunci împuns de trei ori cu cuțitul, dar a scăpat cu viață.

La finalul lunii iulie, Mesut Ozil (31 de ani) și Sead Kolasinac (26 de ani), ambii jucători la Arsenal, au fost atacați de doi bărbați. Hoții voiau să fure mașina germanului inițial, apoi au văzut ceasul scump de la încheietura mâinii bosniacului și au schjimbat planul.

Scena i-a avut pe Ozil la volan, cu mașian parcată, și Kalasniac stând de vorbă c u el, din afara ei, când apar doi indivizi pe scuter și se năpustesc asupra fotbalistului bosniac. Îl împung de trei ori cu cuțitul, însă acesta are stare de spirit și reacționaează, năpustindu-se ca un tanc asupra lor.

Kolasinac a urcat apoi în mașină și au reușit să scape. În vehicul se afla și soția lui Ozil, care s-a speriat teribil. Șocul a durat timp îndelungat după eveniment. ”Soția mea a vrut să plecăm imediat. Nu s-a simțit în siguranță. Chiar dacă mă plimbam cu câinii în grădină, îmi spunea să intru la loc. Au fost niște săptămâni groaznice, dar nu m-au făcut niciodată să părăsesc Londra. M-am întors la antrenamente, dar mintea mea era tot timpul acasă, la soția mea. Era singură în casă și nu știam niciodată ce se putea întâmpla”, a povestit Ozil.

Atacatorii și-au recunoscut faptele

Între timp, cei doi bărbați care i-au atacat pe Mesut Ozil și Sead Kolasinac au fost identificați. În fața anchetatorilor, ei și-au recunoscut faptele.

Jordan Northover (26 de ani) a recunoscut în instanţă că a încercat să-i jefuiască în iulie pe Mesut Ozil şi Sead Kolasinac. Și Ashley Smith (30 de ani), celălalt bărbat implicat în jaf, a pledat vinovat, luna trecută, când a fost adus în fața instanței.

Sursa: Digisport.ro

Foto: Twitter