Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi cazuri de intoxicație în ”blocul morții” de la Timișoara
Noi cazuri de intoxicație în ”blocul morții” de la Timișoara

Noi cazuri de intoxicație în ”blocul morții” de la Timișoara

Numărul persoanelor care s-au intoxicat pe strada Miorița  din Timișoara, în urma acțiunii unei firme de dezinsecție, continuă să crească. Miercuri s-au primit noi apeluri la numărul unic de urgență.

ISU Timiș a informat astăzi că s-au primit trei solicitări, prin apel la 112, pentru un număr de cinci persoane: o mamă cu 2 copii (12 și 14 ani), un adult si încă un copil de 11 ani. ”Adulții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe, iar copiii la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Toate cele cinci persoane locuiau la adresa Miorița, nr. 8, bloc in care nu s-a mai permis accesul din momentul evacuării -18 noiembrie, ora 14,00”, a transmis Elena Megherea, purtătoarea de cuvânt a ISU Timiș.

Femeia a fost preluată de ambulanță de la o fabrică din partea de nord a orașului, unde aceasta lucrează. Ei i s-a făcut rău în timpul serviciului. A doua persoană adultă a sunat la 112 după ce a început să aibă grețuri, vărsături și cefalee.

Un număr de 40 de persoane sunt internate. La această, din restul locatarilor de la aceeași adresă, 10 adulți sunt internați la Spitalul Județean Timișoara, altiul la Spitalul Municipal, unde mai este încă un adult în evaluare. La Spitalul de Copii Lous Țurcanu  sunt internați 29 de copii, iar alți doi sunt în evaluare.