Evenimentul Zilei > Monden > Noi acuzații de viol la Holywood. Procurorii nu glumesc
Noi acuzații de viol la Holywood. Procurorii nu glumesc

Noi acuzații de viol la Holywood. Procurorii nu glumesc

Producătorul de film Harvey Weinstein s-a ales cu noi acuzații de viol, la scurtă vreme după ce s-a vindecat de COVID-19.

Controversarul producător de la Hollywood are deja o condamnare pentru aceeași infracțiune și se pare că necazurile nu l-au părăsit. Harvey Weinstein s-a trezit implicat într-un nou scandal sexual, fiind acuzat de alte două femei, care au depus plângeri la un tribunal din Los Angeles, după cum relatează publicația online Rețete și vedete.

Noile acuzații vizează un incident care s-a petrecut undeva în anul 2004 sau 2005, într-un hotel din celebrul cartier Beverly Hills. Harvey Weinstein este acuzat că ar fi violat o femeie într-o cameră de hotel, după cum a declarat procurorul Jackie Lacey din Los Angeles.

De asemenea, producătorul în vârstă de 68 de ani mai este acuzat că ar fi violat și agresat, în două rânduri, o altă femeie, în luna noiembrie a anului 2009 și în luna noiembrie 2010. Violurile s-ar fi produs tot într-un hotel din același cartier de lux, Beverly Hills, după cum se arată în comunicatul transmis de autorități și care nu a dezvăluit identitatea victimelor.

Pe această cale, oficialul american, Jackie Lacey, le-a mulțumit victimelor care au avut curaj să facă publice dramele prin care au trecut și, astfel, le-au insuflat curaj și altor femei, care au acceptat să vorbească despre ceea ce li s-a întâmplat.

Până acum, producătorul hollywoodian Harvey Weinstein a fost pus sub acuzare pentru cinci cazuri de viol și agresiune sexuală asupra unor femei, iar dacă va fi condamnat, el riscă până la 140 de ani de închisoare.

Weinstein a negat faptele pentru care a fost acuzat și a declarat că în toate cazurile a fost vorba de relații s

exuale consimțite.

Harvey Weinstein a fost acuzat, public, de aproape 90 de femei, între care Angelina Jolie şi Salma Hayek. El a fost obligat să plătească, victimelor sale, compensaţii în valoare de 19 milioane dolari, în urma acțiunii comune depuse în instanță și aprobate de  procurorul statului New York.

 

 

 

Veste șocantă! Vedetă TV, călcată în picioare de fostul iubit: „Mi-au pus mâna în ghips…”

Mărturisirile lui Chef Scărlătescu. Motivul pentru care relațiile sale nu rezistă în timp