Evenimentul Zilei > Actualitate > NOAPTE DE COȘMAR, la Constanța. Trei morți. CRIMĂ, SINUCIDERE, ACCIDENT
NOAPTE DE COȘMAR, la Constanța. Trei morți. CRIMĂ, SINUCIDERE, ACCIDENT

NOAPTE DE COȘMAR, la Constanța. Trei morți. CRIMĂ, SINUCIDERE, ACCIDENT

Un bărbat de 58 de ani a fost omorât în bătaie, un altul de 62 de ani s-a sinucis înfigându-și un cuțit în inimă și un tânăr motociclist de 28 de ani a murit în urma unui accident petrecut pe Autostrada Soarelui. Autorul crimei a fost, deja, găsit. Polițiștii constănțeni investighează cazurile.

Bărbatul omorât în bătaie a fost găsit, inițial, în stop cardiorespirator în locuința lui de pe strada Teodor Burada, în această seară, puțin după ora 21,00. In ciuda eforturilor de resuscitare nu a mai putut fi salvat, a fost declarat decedat. Din spusele vecinilor, cineva ar fi intrat peste el în casă și l-ar fi lovit cu pumnii. Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru EVZ că autorul a fost deja identificat și este audiat la poliție. Cei doi ar fi băut în jurul prânzului și pe fonsul consumului de alcool s-au certat și s-au luat la bătaie. Medicii legiști vor stabili, în urma necropsiei, ce a cauzat moartea victimei. 

În jurul orei 21,30 o persoană a sunat la 112 anunțând că un bărbat de pe strada Nehoiului a fost găsit cu un cuțit înfipt în inimă. Medicii de la Ambulanță au constata decesul după o jumătate. Se pare că este vorba de o sinucidere, potrivit criminaliștilor. Bărbatul de 62 de ani era agent la o firmă de pază și aflase că și-ar putea pierde serviciul. El mai încercase să își ia viața chiar în cursul zilei, prin electrocutare, însă fusese salvat de familie.  

După ora 22,00, la Spitalul Județean de Urgență Constanța un motociclist de 28 de ani, implicat într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui a fost declarat decedat. Accidentul a avut loc în jurul orei 16,30 la kilometrul 158 al A2, în apropiere de Cernavodă. Motociclistul s-a lovit puternic la cap, având și o fractură deschisă de gambă. A fost transportat, inițial, la Spitalul Orășenesc Cernavodă. Starea i s-a agravat, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde, în urmă cu o oră, a murit.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: