Evenimentul Zilei > Sport > Nicușor Dan, sprijin financiar pentru echipa de handbal feminin CSM București
Nicușor Dan, sprijin financiar pentru echipa de handbal feminin CSM București

Nicușor Dan, sprijin financiar pentru echipa de handbal feminin CSM București

Echipa de handbal feminin CSM București are asigurat sprijinul financiar pentru anul 2021. Anunțul a fost făcut de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Vești bune primite de echipa de handbal CSM București, de la Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Edilul a anunțat că a asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021. În plus, echipa nu va mai avea afișate pe tricouri inscripția „Primăria Capitalei”.

„O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A constructorilor, a creditorilor, a Comisiei Europene, a ONG-urilor, a mediilor profesionale. Toţi cer Primăriei doar predictibilitate şi seriozitate. Asta am făcut şi în seara asta cu echipa de handbal feminin de la CSM Bucureşti.

O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani.” A fost mesajul transmis de Nicușor Dan pe contul de Facebook.

Nicușor Dan aduce vești bune pentru CSM București

„Cu acordul majorităţii din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021. Echipa de handbal feminin este un element important de promovare a oraşului. Avem de îmbunătăţit marketingul pentru a aduce mai mulţi bani privaţi la echipă. În sensul acesta, am decis să înlăturăm inscripţia ‘Primăria Capitalei’ de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competiţiilor ne-o vor permite”, a mai anunțat edilul.

Va susține sportul de masă

Nicușor Dan a mai spus că va susține sportul. „Sunt multe de făcut pentru sport. Vom stimula sportul de masă şi sportul şcolar. Am făcut un prim pas solicitând Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare, avem o problemă cu reţeaua de baze sportive şi cu accesul la bazele sportive. Pentru moment ne concentrăm pe alte urgenţe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport.”

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: