Nicuşor Dan, provocare pentru candidatul PSD: „Nu îmi este frică de nimeni”

Nicuşor Dan, provocare pentru candidatul PSD: „Nu îmi este frică de nimeni” Nicuşor dan. Sursa foto: Facebook

Nicuşor Dan a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va fi cu siguranţă de la PSD, indiferent cine va fi acea persoană. 

Nicuşor Dan a lansat o provocare pentru candidatul PSD la alegerile din 2024. Primarul general al Capitalei, în cazul în care s-ar decide să candideze, a spus că nu îi este frică de nimeni. Nicuşor Dan  este conştient de faptul că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va fi cu siguranţă de la PSD.

Nicuşor Dan, provocare pentru candidatul PSD la alegerile locale

Nicuşor Dan a susţinut, într-o emisiune TV că nu îi este teamă să o aibă drept contracandidat pe Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei.

„Nu îmi este frică de nimeni. A fost un primar foarte slab, dar nu a fost un om acolo, a fost un partid, care a dus o politică de târguri, de spoială, de orice, numai lucruri serioase nu”, a declarat Nicuşor Dan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edilul a mai spus că, din punct de vedere politic, este un independent şi „foarte greu să se schimbe ceva” până la viitoarele alegeri. Primarul general a mai declarat că în politică nu spui niciodată niciodată. Dar până la alegerile locale de peste mai puţin de un an foarte greu să se schimbe ceva.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Nicuşor Dan. Sursa foto: Facebook

Edilul crede în coaliţia formată din USR-PMP şi el

Nicuşor Dan nu ascunde faptul că îi surâde ideea de a candida din nou anul viitor la Primăria Capitalei. De asemenea, speră să primească sprijin politic de la USR şi PMP.

„Sunt două paliere, palierul administrativ şi palierul politic. Pe partea administrativă, eu sunt foarte optimist că această coaliţie administrativă între PNL, USR şi mine, la care s-a adăugat PMP, o să continue până la sfârşitul acestui mandat, pentru că am promis nişte lucruri şi trebuie să le facem împreună, aici sunt foarte optimist.

Pe partea politică, suntem în perioada în care urmează un an electoral, cu patru rânduri de alegeri, fiecare partid îşi face propria strategie, eu sunt un independent,în politică nu spui niciodată niciodată, dar până la alegerile locale de peste mai puţin de un an foarte greu să se schimbe ceva”.

Nicuşor Dan, despre intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale

Nicuşor Dan a explicat opţiunea sa pentru calitatea de independent prin faptul că în Bucureşti sunt două „partide mijlocii”. Ar avea 20% fiecare, şi este forate greu ca o formaţiune politică să voteze candidatul celeilalte. Mai ales că urmează alegeri parlamentare.

Primarul general a mai subliniat faptul că nu intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale. Motivul? Are încă multe probleme de rezolvat în Bucureşti.

„Oraşul ăsta are nişte probleme care s-au acutizat în timp. Abia ne-am apucat de ele, o să mai dureze până le rezolvăm”, a concluzionat primarul general al Capitalei.