Ieri, când se deplasa la lansarea candidaturii sale, a fost tras pe dreapta și găsit în culpă de un echipaj de la Brigada Rutieră.

„Nu e mașina mea, nu m-am uitat în talon să vâd când expiră ITP. Am presupus că totul este în regulă, îmi asum greșeala”, a zis Nicușor Dan.

Liderii Alianței USR PLUS și PNL au anunțat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Generală și vor susține candidați comuni la primăriile de sector.

„La data de 01 august a.c., un bărbat in vârsta de 51 de ani, a fost oprit în trafic pentru control, în sectorul 1 de către un echipaj al Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul condus nu se afla in proprietatea bărbatului și Inspecția Tehnică Periodică a autorismului nu mai avea valabilitate, context în care a fost dispusă masura tehnico-administrativă a reținerii certificatului de înmatriculare, eliberându-i-se o dovadă înlocuitoare cu valabilitate de 15 zile”, se precizează în raportul Poliției.