Nicuşor Dan despre denunțul lui Negoiţă: E foarte curajos să se apropie de Parchet singur

Nicuşor Dan despre denunțul lui Negoiţă: E foarte curajos să se apropie de Parchet singur Sursa Foto: Arhiva EVZ

Nicușor Dan, a declarat, vineri, că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este „un om foarte curajos” pentru că a mers la Parchetul General pentru a depune o plângere penală împotriva sa.

Nicușor Dan, ironic la adresa lui Robert Negoiţă: „E un om foarte curajos, îl felicit”

Nicușor Dan a comentat după ce Robert Negoiţă a depus plângere penală împotriva sa. Primarul general al Capitalei a spus că Negoiță „e un om foarte curajos”.

„E un om foarte curajos, îl felicit, să se apropie de Parchet singur... foarte curajos”, a declarat Primarul General al Capitalei. Întrebat de ce spune acest lucru, primarul general a răspuns: „Ştie el”.

Reamintim faptul că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a mers, vineri, la Parchetul General pentru a depune o plângere penală împotriva primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe care îl acuză de abuz în serviciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Robert Negoiţă a anunțat că depune plângere penală împotriva primarului general

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, îl acuză pe Nicuşor Dan, pentru abuz în serviciu şi instigare la această infracţiune, întrucât acesta le-ar fi interzis angajaţilor să emită avize necesare pentru ca proiecte ale Primăriei Sectorului 3 să intre în dezbaterea Consiliului General.

„Astăzi (vineri), şi o spun cu regret, nimeni nu are nevoie de scandal. Eu nu-mi doresc aşa ceva, eu îmi doresc colaborare. Astăzi, când discutăm, sunt deschis la orice discuţie, la orice colaborare în ideea de a rezolva impasul în care ne aflăm.

Am aici o plângere penală împotriva primarului general şi împotriva persoanei fizice care se numeşte Nicuşor Dan, de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu. De ce? Pentru că avem proiecte ale Primăriei Sector 3 transmise de ani de zile către Primăria Generală, proiecte care n-au fost promovate niciodată”, a declarat Robert Negoiţă, la intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit news.ro.