Evenimentul Zilei > Social > Nicu Maharu. Ce a făcut înainte să moară? Ultimele sale clipe de viață
Nicu Maharu. Ce a făcut înainte să moară? Ultimele sale clipe de viață

Nicu Maharu. Ce a făcut înainte să moară? Ultimele sale clipe de viață

Un apropriat al lui Nicu Maharu a dezvăluit ce a făcut acesta în ultimele sale clipe de viață. A apelat la un preot pentru a se spovedi.

Marius Baldovin, câtăreț și prezentator, a dezvăluit că Maharu a fost spovedit cu o seară înainte să moară, scrie Cancan.

„E dureros ceea ce s-a întâmplat cu bunul nostru prieten și om de milioane, Nicu Maharu. Îl cunosc de 10 ani pe acest om, care mi-a întins mâna și m-a ajutat de fiecare dată când am cerut sprijinul lui. Era un om cu caracter, un om de viață, îi plăcea viața la maximum, îi plăceau petrecerile. Era un om care niciodată nu te  refuza, îți sărea în ajutor. Îi cunosc familia, pe Bianca și pe Florin, doi copii minunați, cu suflet de aur ca și tatăl lor.

E cumplit, o pierdere imensă pentru noi, care am avut colaborări cu el. Îi plăcea extrem să se distreze, să chefuiască până dimineața, la lăutari dădea și ultimul bani pe care îl avea! Odată știu că a i-a dat lui Adrian Minune 10.000 de euro, să-i cânte la ureche.

Era un om care nu se uita la bani. Avea restaurant în Capitală, l-a dat pe mâna copiilor, să aibă grijă de el. Ieri, înainte să moară, a venit la el o femeie de la biserică, femeia popii, cu apă sfințită, s-a spovedit… Și să aud astăzi dimineața că a murit! Am fost sunat la ora 5:35… A murit”, a spus acesta.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: