Evenimentul Zilei > Justitie > Un senator PSD CONFIRMĂ ipoteza lansată de Dan Andronic! Mutarea BOMBĂ a lui Iohannis, în legătură cu Kovesi
Un senator PSD CONFIRMĂ ipoteza lansată de Dan Andronic! Mutarea BOMBĂ a lui Iohannis, în legătură cu Kovesi

Un senator PSD CONFIRMĂ ipoteza lansată de Dan Andronic! Mutarea BOMBĂ a lui Iohannis, în legătură cu Kovesi

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a întărit ipoteza lansată de jurnalistul EvZ, Dan Andronic, cu privire la posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să fie numită consilier prezidențial.

Nicolae a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis este posibil să o numească pe șefa DNA consilier prezidențial

„Domnul Iohannis crede foarte tare în mecanismele de propagandă proprii, în ofiţerii acoperiţi din presă. Cred că a sperat că Liviu Dragnea va fi condamnat, strada se va radicaliza şi că va veni o doamna Prună care să emită decretul de revocare. Ce cred eu că se va întâmpla în perioada următoare: eu cred că domnul Iohannis a amânat cât a putut de mult, nu a găsit o soluţie la revocarea lui Kovesi. Există posibilitatea să o numească consilier prezidenţial şi să fie o stare de incomplatibilitate şi să nu mai dea curs cererii ministrului Justiţiei. Eu nu cred că doamna Kovesi mai vrea să stea în postura de procuror. Eu am căutat în cariera sa un rechizitoriu făcut de-a lungul timpul, ca să văd şi eu un text scris de domnia sa”, a declarat senatorul PSD Şerban Nicolae, la Antena 3.

Senatorul a subliniat că este inadmisibil faptul că preşedintele Klaus Iohannis gândeşte în termeni politici.

„Domnul Iohannis gândeşte în termeni politici, ori nu are ce căuta asta într-o astfel de decizie. Niciodată nu are voie să spună e oportun acum. Dacă îţi îndeplineşti mandatul, atunci prezumţia de loialitate e în contextul acesta, atunci nici prin cap nu ar trebui să îi treacă domnului Iohannis că face calcule politice. Din păcate, nimeni nu îl mai ia în serios. Avem o persoană în funcţia de preşedinte al României, şi nu e nicio bucurie pentru că nu am nicio satisfacţie. (…) Acum România este în pericol, pentru că România e absentă la toate deciziile importante. (…) Pentru mine ca român situaţia este insuportabilă", a mai spus Șerban Nicolae.

LAURA CODRUȚA KOVESI va lua locul Siminei Tănăsescu la COTROCENI? Se (tot) caută un post pentru șefa DNA! BURSA ZVONURILOR

Jurnalistul Dan Andronic a lansat ipoteza potrivit căreia șefa DNA ar putea lua locul Siminei Tănăsescu, în funcția de consilier prezidențial.

„Demisia Siminei Tănăsescu din funcția de consilier prezidențial după scandalul în care a fost implicat și un judecător de la Curtea Constituțională, a determinat avansarea unei noi ipoteze: Laura Codruța Kovesi îi va lua locul.

O mișcare politică, care dacă se va dovedi reală, îl va plasa pe președintele Klaus Iohannis într-o poziție extrem de avantajoasă: va semna decretul de revocare, deci va închide conflictul cu CCR, o va numi consilier prezidențial pe Kovesi, deci își va securiza electoratul care îi cere să nu arunce la câini pe șefa DNA”, scria Dan Andronic într-un articol din Evenimentul Zilei.