Evenimentul Zilei > Politica > Nicolae Ciucă, lovit de unde se aștepta mai puțin. Episod șocant la ceas de seară
Nicolae Ciucă, lovit de unde se aștepta mai puțin. Episod șocant la ceas de seară

Nicolae Ciucă, lovit de unde se aștepta mai puțin. Episod șocant la ceas de seară

Daniela Tobă, o fostă purtătoare de cuvânt a Ministerului Apărării Naționale (MApN) și a Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), l-a atacat violent pe prim-ministrul Nicolae Ciucă, pe care îl acuză că nu face nimic pentru pensiile foștilor camarazi.

Principalele nemulțumiri ale fostei purtătoare de cuvânt a MApN sunt legate de scăderea pensiei. Astfel, Daniela Tobă i-a reproșat lui premierului Nicolae Ciucă (fost ministru al Apărării) că și-a uitat camarazii.

În acest context, ea l-a jignit pe generalul Ciucă și s-a referit la posibilitatea unor proteste ale militarilor. „Mi-a intrat pensia. La 7 seara. Scăzută cu 134 de lei. Zilele trecute mi-a venit factura la gaz. Crescută cu mai bine de o treime faţă de anul trecut. Am fost şi la cumpărături. Aproape 300 de lei pe două lulele şi trei surcele pe fundul coşului.

Ştii de ce te înjur pe tine şi doar pe tine, Ciucă? De ce nu înjur acum şi partidul unde te tîrăşti în patru labe, salivînd şi lingînd hulpav cururi băşinoase de politicieni? Fiindcă ai fost militar, bă.

Foto: Gov.ro

Ai fost comandat, bă. Ai fost purtător de uniformă, bă. Şi nu numai că ţi-ai lăsat camarazii în urmă, bă, dar le-ai mai şi tras scuipaţi în faţă. În armiile adevărate, un individ ca tine e numit trădător, bă.

Remarci dure despre bijuteriile coroanei

Militarii tăi, bă, sînt singurii din ţara asta arşi la venituri de cînd securiştii şi politicienii te-au cocoţat în scaun de ministru, apoi în fruntea guvernului, în jilţul unde te ghemuieşti obedient şi-ţi lingi căcărezele alea de iepure cu pretenţii de c–e, în uniforma pe care ai terfelit-o şi mînjit-o.

N-am cum să-ţi spun să-ţi fie ruşine, bă. Că n-ai. Later edit:  Poate e timpul să vadă ţara asta şi un protest al militarilor, un protest cu toate culorile de unformă în stradă″, a scris Daniela Tobă pe Facebook.

foto: facebook.com/proiect.semperfidelis – Daniela Iuliana Tobă

Pe pagina de socializare, Daniela Tobă a scris că a fost șefa biroului de relații publice în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), cu gradul de colonel.

De asemenea, ea susține că a fost ofițer specialist și căpitan în Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), dar și purtătoare de cuvânt a Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Conform descrierii amintite, ea aServiciului de Telecomunicaţii Speciale lucrat și la Palatul Victoria (Șef Sector Analiză, Strategie și Comunicare Interministerială la Guvernul României).

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: