Evenimentul Zilei > Monden > Nici Vulpiţa, nici Viorel! Acces direct pregăteşte următoarea reţetă de succes
Nici Vulpiţa, nici Viorel! Acces direct pregăteşte următoarea reţetă de succes

Nici Vulpiţa, nici Viorel! Acces direct pregăteşte următoarea reţetă de succes

Pentru prima dată după multă vreme, în emisiunea Acces direct apare şi altcineva în prim-plan în afară de celebrii Vulpiţa şi Viorel.

Antena 1 schimbă strategia după ce fosta asistentă tv Emily Burghelea a acuzat că Viorel o bate pe Vulpiţa şi că echipa de la Acces direct ascunde acest aspect.

În plus, se pare că neînţelegerile din ce în ce mai dese dintre Viorel şi Vulpiţa i-au convins pe producătorii de la Acces direct că e timpul pentru o mică schimbare.

Noua mutare ar trebui să le garanteze audienţe bune celor de la Acces direct în continuare şi să schimbe totodată subiectele generate de Viorel şi Vulpiţa.

Astfel, cea care apare în prim-plan este sora Vulpiţei, pe care în buletin o cheamă Veronica Stegaru. Asta anunţă jurnaliştii de la cancan.ro.

„După ce fanii celor doi soți din Blăgești se așteptau ca între ei să se liniștească apele, Veronica Stegaru a luat o decizie radicală.

Mai exact, aceasta s-a mutat în apartament cu sora ei din Blăgești, în timp ce Viorel a plecat la hotel.

Se pare că lucrurile stau cum nu se poate mai prost între ei, iar decizia Veronicăi ar fi una definitivă”, arată sursa citată.

Astfel, cei dou au ajuns acum să locuiască separat. Nici Vulpița nu-i duce dorul soțului său, dar nici Viorel nu se poate plânge că acuză singurătatea sau absența Veronicăi Stegaru.

Într-o ediţie recentă a emisiunii Acces direct, Vulpiţa s-a plâns că soțul ei o jignește tot timpul: „A început iar să mă jignească. A făcut o boacănă.

Dar nu chiar mare. Mică. Nu pot să vă spun. Nu ne mai înțelegem. Nu mi-e dor de el. Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată.”

Vulpiţa şi Viorel începeau să se impună în memoria publicului undeva la începutul anului, iar problemele lor de cumplu au atras audienţe uriaşe pentru Acces direct.

Totuşi, a existat şi o parte mai puţin plăcută pentru mai-marii emisiunii şi pentru prezentatoarea Mirela Vaida. Este vorba despre amenzile primite de la CNA.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au acuzat deseori în termeni duri subiectele din jurul celor două personaje vasluiene.

Astfel, până în prezent, Acces direct a fost amendată cu o sumă de aproape 30.000 euro. Totuşi, punând în balanţă amenzile şi profitul de pe urma Vulpiţei şi a lui Viorel…

sursa: cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: