Cu această ocazie NYT a creat un video care a devenit viral pe reţeaua celui care a construit acest sistem "controlat" şi  tot mai controversat.

"Happy birthday Facebook!

Într-un scurt videoclip lansat de New York Times pentru 15 ani de existență a rețelei sociale, putem asculta muzică perky, personaje animate, texte scrolling la adresa "prietenului" Zuckerberg . Este un video-parodie montat special pentru "ziua de naștere" a rețelei care şi-a făcut peste  2,3 miliarde de utilizatori-prieteni.

Ziarul american face o recapitulare despre scandalurile și gafele care au zdruncinat grupul dar şi pe Zuckerberg. Videoclipul, care durează mai puțin de două minute, începe prin a îl felicita pe Mark Zuckerberg pentru "inventarea Facebook!" arătând o parte din greşelile făcute de reţea, luând titluri din mass-media cu scandalurile cele mai răsunătoare.

"Evident, vă place să difuzați datele utilizatorilor dvs." sau "Ei bine, în orice caz, nu va ieşit prea rău  cu o avere estimată la 55 de miliarde de dolari, sunt, de asemenea, parte din bunătatea fondatorului Facebook".

 

Te-ar putea interesa și: