Evenimentul Zilei > Actualitate > New York, New York… A atacat poliţiştii cu TOPORUL. Doi ofiţeri au ajuns în stare gravă la spital | VIDEO
New York, New York… A atacat poliţiştii cu TOPORUL. Doi ofiţeri au ajuns în stare gravă la spital | VIDEO

New York, New York… A atacat poliţiştii cu TOPORUL. Doi ofiţeri au ajuns în stare gravă la spital | VIDEO

Un bărbat s-a năpusti cu un topor asupra a patru poliţişti din New York, doi dintre aceştia fiind răniţi. Individull şi-a premeditat atacul deoarece a stat ascuns după o staţie de autobuz până la venirea oamenilor legii.

Potrivit CNN, nu există niciun motiv pentru care atacatorul Zale H. Thompson să fie asociat cu vreun grup radical islamist. Iniţial s-a crezut că acesta este adept ISIS. Un oficial a precizat că Zale H. Thompson a fost exclus din Forţele navale ale SUA, pentru comportament inadecvat şi că avea cazier judiciar în California.

Cei doi ofiţeri care nu au fost răniţi l-au împuşcat mortal pe agresor, iar o tânără care a avut ghinionul să se afle în zonă a fost victimă colaterală. Ea a fost atinsă, în spate, de un glonţ rătăcit.

Thompson a lovit un poliţist în cap, iar un alt poliţist a fost rănit la braţul drept. Deşi ofiţerul care a primit lovitura de topor în cap este în stare critică, medicii au precizat ca e stabil. Cel de-al doilea om al legii care a ajuns la spital urmează să fie externat.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: