Netflix, HBO Max și Disney Plus riscă să își piardă abonații. Apare o nouă platformă gratuită

Netflix, HBO Max și Disney Plus riscă să își piardă abonații. Apare o nouă platformă gratuită Sursa foto: Fernando Gregory | Dreamstime.com

O nouă platformă de streaming a fost lansată în România, iar oamenii se pot uita la filme și seriale pe gratis, beneficiu pe care nu îl oferă și pe Netflix, HBO Max și Disney Plus.

Pentru a vedea filme și seriale pe Netflix, HBO Max și Disney Plus, oamenii sunt nevoiți să plătească un abonament lunar. De curând, O nouă platformă de streaming a fost lansată în România, iar accesul este gratuit. Este vorba despre platforma TV5 Monde Plus.

Reprezentanții televiziunii franceze au lansat platforma și în România, iar cei care doresc să urmărească animații, filme, seriale, documentare, podcasturi, emisiuni de divertisment, conținut pentru tineret nu trebuie să plătească bani.

Printre cele mai apreciate seriale și filme se numără La fidelite, Toi&Moi, Lady Chatterley, Wilder, Mobile Home, Alice, La Guerre des sexes și altele. Platofrma este disponibilă pe orice dispozitiv conectat la internet, se poate descărca și de pe televizoarele smart, dar, și de pe Magazin Play. TV5 Monde deja are peste 2 milioane de utilizatori, iar în România și Republica Moldova a adunat peste un milion de oameni.

Ne puteți urmări și pe Google News

TV5 Monde este reprezentatul celor mai mari evenimente culturale din România. Este vorba despre Festivalul Filmului Francez (FFF), Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIF), Festivalul de Film Astra (AFF), Festivalul Internațional Nopțile Pianistice din Moldova-Marea Neagră și Festivalul Filmului Fracofon (FFF).

Sursa: Martinlee58 | Dreamstime.com

Cu ce surprize vine noua platformă de streaming

„Rolul nostru ca serviciu public este să oferim acces pentru cât mai mulți fracofoni, dar și francofili, grație sbtitrării în limba locală, dar și să împărtășim valorile, creativitatea și talentele Fracofoniei, al cărei operator este TV5MONDE. Suntem bucuroși să oferim un nou serviciu pentru vorbitorii de limba română, care vine în completarea postului TV. reflectând astfel diversitatea și bogăția producțiilor de limba franceză”, a declarat Yves Bigot, CEO-ul TV5MONDE în vizita sa oficială din România, potrivit Cancan.

De curând a fost lansat și serviciul de streaming SkyShowtime în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România şi Slovacia. Abonații vor avea acces în exclusivitate la premiere TV ale unor filme semnate de Universal Pictures şi Paramount Pictures, la seriale cu scenarii originale şi exclusive, la conţinut pentru copii şi familie şi la o selecţie de titluri speciale de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios şi Peacock.