Evenimentul Zilei > Social > Netflix face schimbări. Contul nu mai poate fi împărțit cu alți utilizatori, fără ca aceștia să plătească
Netflix face schimbări. Contul nu mai poate fi împărțit cu alți utilizatori, fără ca aceștia să plătească

Netflix face schimbări. Contul nu mai poate fi împărțit cu alți utilizatori, fără ca aceștia să plătească

Compania Netflix a anunțat că va face o schimbare uriașă pe platformă. Utilizatorii vor fi nevoiți să plătească 3 dolari mai mult dacă vor să împartă contul cu alte persoane. Momentan, regula va intra în vigoare în țările Chile, Costa Rica și Peru.

Compania Netflix va aplica o nouă metodă pentru a determina fiecare utilizator să îşi facă cont și să nu îl mai folosească pe al părinților. Chile, Costa Rica și Peru sunt primele țări în care se va aplica această regulă.

Abonații vor putea să adauge doar doi utilizatori suplimentari, în schimbul sumei de 2,99 de dolari, de persoană. Contul nu mai poate fi împărțit cu alți prieteni fără ca aceștia să plătească. Pentru o suma de bani, cei doi utilizatori vor beneficia de propriile date de autentificare, dar și recomandări Netflix personalizate preferințelor lor.

Netflix urmează să aplice această metodă în Chile, Costa Rica, Peru, dar și Europa sau SUA ar putea urma în curând.

„Întotdeauna am încercat să le facem oamenilor care locuiesc împreună viața mai ușoară, în ceea ce privește partajarea contului de Netflix, prin acordarea de profiluri separate, dar și de fluxuri personalizate propriilor preferințe ale utilizatorului, în cadrul planurilor noastre Standard și Premiul.

Netflix
Sursa: Arhiva EVZ

Deși acestea au fost extrem de populare, au creat, de asemenea, o oarecare confuzie cu privire la momentul și modul în care Netflix poate fi partajat. În consecință, conturile sunt partajate între gospodării, influențând capacitatea noastră de a investi în televiziuni și filme, pentru membrii noștri”, a declarat Chengyi Long, directorul Netflix Product Inovation.

Noile schimbări Netflix

„Ca urmare, conturile sunt împărțite între gospodării – ceea ce are un impact asupra capacității noastre de a investi în filme și programe TV noi și de calitate pentru membrii noștri. Membrii din planurile noastre Standard și Premium vor putea adăuga subconturi pentru până la două persoane cu care nu locuiesc – fiecare cu propriul profil, recomandări personalizate, nume de utilizator și parolă – la un preț mai mic: 2.380 CLP în Chile, 2,99 USD în Costa Rica și 7,9 PEN în Peru

Recunoaștem că oamenii au multe opțiuni de divertisment, așa că vrem să ne asigurăm că orice funcție nouă este flexibilă și utilă pentru membri, ale căror abonamente finanțează toate filmele și televiziunile noastre minunate”, a adăugat dna Long, potrivit Daily Mail.