Evenimentul Zilei > Monden > Nepotul lui Becali, gest de milioane. Nu se uită la bani când vine vorba de blonda lui!
Nepotul lui Becali, gest de milioane. Nu se uită la bani când vine vorba de blonda lui!

Nepotul lui Becali, gest de milioane. Nu se uită la bani când vine vorba de blonda lui!

Vasi Geambazi surprinde din nou sfera mondenă printr-un gest extrem de romantic față de iubita sa.

Se știe deja că Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, este un romantic incurabil și ar face totul pentru iubita sa, iar asta se observă cu ochiul liber. Atitudinea sa față de iubită spune totul, iar gesturile în caracterizează pe deplin.

Fiind un băiat educat, acesta știe cum să trateze o domnișoară și cum să se facă plăcut în compania acesteia.

Nepotul latifundiarului din Pipera a fost surprins în trafic de către paparazzi Spynews, în timp ce se afla la semafor într-un bolid de lux, alături de iubita lui.

La un moment dat, o bătrânică cu mai multe buchete de flori se apropie de mașina sa. Și cum Vasi este un romantic în adevăratul sens al cuvântului, tânărul i-a cumpărat imediat flori iubitei care se afla lângă el.

Continuând „investigația” paparazzi au mers pe urmele tânărului pentru a vedea ce face, dar acesta s-a oprit la o bancă apropiată pentru a rezolva câteva probleme. Desigur, totul nu a decurs conform planului și imediat cum a vrut să intre în bancă și-a dat seama că îi lipsește ceva: masca de protecție obligatorie.

Așadar s-a întors la mașină unde iubita lui îl aștepta cuminte, s-a echipat cu mască și a pornit din nou spre bancă.


În martie, împlinind 38 de ani în plină pandemie de coronavirus, Vasile Geambazi a sărbătorit „în carantină”, stând acasă ca toți cetățenii care respectă îndemnurile autorităților.

„Astăzi am sărbătorit. Acasă, restrâns, într-o atmosferă de iubire și zâmbete. Acum, îți voi ura și aici.

La mulți ani, sufletul meu! Ești TOT ceea ce m-am rugat la Dumnezeu să îmi dea! Te ador, iar viața ta să fie un veșnic curcubeu începând de astăzi ! ❤

#stamacasa #stayhome #happybday #bdayparty #home”, a fost mesajul postat de Gabriela Pavel, pentru Vasile Geambazi, pe rețeaua de socializare.