Evenimentul Zilei > Monden > Nenorocirile soțului Corneliei Catanga. Viața îi tot pune piedică
Nenorocirile soțului Corneliei Catanga. Viața îi tot pune piedică

Nenorocirile soțului Corneliei Catanga. Viața îi tot pune piedică

Aurel Pădureanu este într-o situație disperată. Și-a îngropat soția, pe Cornelia Catanga, a fost scos din casa unde stătea cu chirie, nu are pensie. Nu este prima dramă din viața lui. Nu și-a văzut fiul mort înainte de îngropăciune, cum nu a văzut-o nici pe Catanga.

Cornelia Catanga a murit acum o lună și a lăsat în urma ei o familie devastată de durere. Soțul ei, Aurel Pădureanu, a povestit la Antena 3, în ce situație disperată se află.

Aurel Pădureanu (70 de ani) trăiește printr-o perioadă cumplită din viața lui. Cornelia Catanga, partenera lui de viață din ultimii 33 de ani, a murit, iar la înmormântare au avut voie să participe doar câțiva apropiați. Celebra interpretă de muzică lăutărească a murit de COVID-19. Bărbatul a ajuns se se roage de familie și prieteni să îl ajute cu bani, fiind într-o situație disperată. Și-a pierdut femeia iubită, a pierdut casa și nu are nici un leu. Celebrul lăutar nu are pensie pentru că a cântat toată viața ”la negru”.

Aurel Pădureanu a recunoscut că viața lui și a familiei sale a fost perfectă și avea de toate. Din cântări, el și Cornelia Catanga, au câștigat foarte mulți bani și își permiteau orice își doreau.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au pierdut casa

La un moment dat, el și Cornelia Catanga au luat un credit uriaș pe care nu au mai reușit să îl plătească. Au fost dați afară din casă.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi, în Rețete și vedete.