Evenimentul Zilei > Monden > Nelu Ploieșteanu, în stare gravă. Rudele sunt disperate. Doar o minune i-ar putea salva viața
Nelu Ploieșteanu, în stare gravă. Rudele sunt disperate. Doar o minune i-ar putea salva viața

Nelu Ploieșteanu, în stare gravă. Rudele sunt disperate. Doar o minune i-ar putea salva viața

Nelu Ploieșteanu, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, se află în stare gravă. Rudele sale susțin că doar o minune i-ar mai putea salva viața.

Celebrul artist Nelu Ploieșteanu se află internat în stare gravă, iar rudele sale susțin că numai o minune i-ar putea salva viața.

Vărul artistului a declarat pentru Impact.ro că medicii de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale acestuia. Nelu Ploieșteanu a fost internat la Spitalul Floreasca după ce acesta s-a infectat cu coronavirus. Starea acestuia este extrem de gravă din cauza comorbidităților de care suferă.

Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă. Saturația de oxigen este de 50%

Jurnalista Mara Bănică a fost cea care a anunțat că celebrul artist se află în stare extrem de gravă.

„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care părintele tău se lupta pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viață de la ține, doar că să trăiască. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțină empatie și o vorba bună pot schimbă enorm starea unui om. Va mulțumesc”, a postat Mara Banică pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI Un cunoscut artist, mărturie emoționantă despre fiul decedat. „Parcă l-am simțit”

CITEȘTE ȘI Un celebru cântăreț de muzică LĂUTĂREASCĂ, surprins la PĂCĂNELE! Problemele financiare GRAVE l-au împins în „brațele” VICIILOR. Foto în articol

CITEȘTE ȘI Nelu Ploieșteanu a DECIS să părăsească Capitala și să se RETRAGĂ în munți. De ce a luat ARTISTUL această DECIZIE RADICALĂ