Circa 50 de fani au întâmpinat delegația României, iar trupa lui Anghel Iordănescu nu a scăpat de apostrofările suporterilor. „Ne-aţi făcut de râs. De râs şi de bătaie de joc sunteţi!”, i-a strigat un fan prezent la aeroport lui Chiricheş.

Însă, selecționerul a luat întreaga vină asupra sa: „Regret enorm și, odată cu mine întreaga echipă, faptul că nu am reușit să trecem de faza grupelor la acest turneu final. Știu, am produs o mare decepție, o mare dezamăgire, dar din capul locului aș vrea să vă spun, să vă rog, să-i lăsați pe jucători în pace. Din punctul meu de vedere, ei și-au dorit să obțină calificarea, așa că principalul vinovat pentru necalificare sunt eu, antrenorul echipei.

Suporterii sunt dezamăgiți, sunt supărați, de aceea vreau încă o dată să accentuez că eu sunt principalul vinovat. În numele echipei, dar și al meu personal, îmi cer scuze în fața suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din România.

Însă, trebuie să faceți o analiză corectă a ceea ce înseamnă echipa națională, pentru că nu aceasta trebuie să fie capul ispășitor a ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. nalizați fotbalul românesc, pentru că nivelul, problemele din fotbal ne-au adus în această situație.”

România a terminat pe ultimul loc grupa A de la Euro 2016, cu un singur punct, după 1-2 cu Franţa, 1-1 cu Elveţia şi 0-1 cu Albania.

Te-ar putea interesa și: