Evenimentul Zilei > Actualitate > Naşterea Prințesei Charlotte, pe „pâine”. Un lanţ de restaurante oferă PIZZA cu tabloul fidel al prezentării | FOTO
Naşterea Prințesei Charlotte, pe „pâine”. Un lanţ de restaurante oferă PIZZA cu tabloul fidel al prezentării | FOTO

Naşterea Prințesei Charlotte, pe „pâine”. Un lanţ de restaurante oferă PIZZA cu tabloul fidel al prezentării | FOTO

O pizza care reproduce fidel imaginea Prințului William al Marii Britanii și a soției lui, Catherine, din momentul prezentării fiicei lor, Prințesa Charlotte Elisabeth Diana, născută la 2 mai, a fost creată de un lanț de restaurante din Londra.

Ceapă roșie, șuncă, măsline, ardei și brânză sunt unele dintre ingredientele folosite nu numai pentru gustul, ci și pentru aspectul lor, de cunoscuta rețea de pizzerii Zizzi pentru a saluta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Ducilor de Cambridge, relatează Agerpres, citând ABC.

"Nu se naște în fiecare zi un bebeluș regal", a declarat directorul de marketing al lanțului de restaurante, explicând că "aceasta este o metodă unică de a imortaliza istoricul moment și de a felicita familia regală".

Realizarea ineditei pizza s-a făcut la comanda revistei Heat Magazine, care cunoștea faptul că nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și soția lui sunt mari iubitori ai acestui fel de mâncare.

Publicația International Business Times a relatat că tânărul cuplu a comandat pizza de la firma Zizzi după nașterea primului lor copil, Prințul George, care va împlini doi ani în luna iulie. Conform cererii lor, acea pizza avea mai multe tipuri de cârnați, ciuperci, rucola și brânză mozzarella și mascarpone.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: