Evenimentul Zilei > Politica > Adrian Năstase a vorbit despre „INTELECTUALII lui BĂSESCU”, care stau în TRIBUNE și aruncă cu PETARDE
Adrian Năstase a vorbit despre „INTELECTUALII lui BĂSESCU”, care stau în TRIBUNE și aruncă cu PETARDE

Adrian Năstase a vorbit despre „INTELECTUALII lui BĂSESCU”, care stau în TRIBUNE și aruncă cu PETARDE

Adrian Năstase a vorbit pe blogul său despre revista „Muncă și voe bună”, publicație ce era condusă de Mihail Sadoveanu. Acesta a făcut și un comentariu la adresa unui tip de intelectuali.

Adrian Năstase prezintă pe blogul său o pagină a revistei „Muncă si voe bună”, din 1939, prijlej cu care face un comentariu acid la adresa unui anumit tip de intelectuali.

„In Romania, au existat, in diferite perioade, tot felul de liiceni si de tismăneni. Citindu-l pe Petre Pandrea, intelegi mizeria umană din spatele atitudinii unor „intelectuali”, compromisurile murdare pe care le-au realizat inainte, in timpul sau după război.

Iată, revista „Muncă si voe bună” avea ca director pe Mihail Sadoveanu iar discursul la deschiderea expozitiei internationale, din iulie 1939, „Muncă si voe bună”, in prezenta regelui Carol al II-lea, a fost tinut de „domnul ministru M. Ralea”. Jenante prestatii in timpul dictaturii regale…

„Intelectualii lui Basescu” stau in tribune astăzi si aruncă cu petarde pe stadion, bucurându-se cand federatia internatională sanctionează nationala României", a mai scris Adrian Năstase.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: