Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie Năstase, reacție FERMĂ după RUPTURA Halep-Cahill. „Ea NU mai are nevoie de ANTRENOR”
Ilie Năstase, reacție FERMĂ după RUPTURA Halep-Cahill. „Ea NU mai are nevoie de ANTRENOR”

Ilie Năstase, reacție FERMĂ după RUPTURA Halep-Cahill. „Ea NU mai are nevoie de ANTRENOR”

Ilie Năstase este primul nume mare din tenis care reacţionează după ce Simona Halep şi Darren Cahill au anunţat întreruperea colaborării.

Năstase a declarat că nu vede nimic în neregulă cu acesată decizie şi spune, din poziţia în care se află, liderul mondial nu mai are nevoie de antrenor ca să fie competitivă, scrie Pro Sport.

„Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâta… E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine, e uşor să fii antrenor la Halep, e numărul 1 mondial”, a spus Ilie Năstase, vineri seară, pentru ProSport.

Darren Cahill a anunţat printr-un mesaj pe contul de Instagram că întrerupe colaborarea cu Simona Halep din motive ce ţin de familie. La câteva minute, Simona a transmis şi ea un mesaj, în care i-a mulţumit australianului pentru tot ajutorul acordat în cei patru ani de când cei doi se formează un cuplu antrenor-jucător.

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: