Evenimentul Zilei > Politica > S-a fixat data expirare a lui Dragnea? Adrian Năstase a lansat DEZVĂLUIREA ANULUI.
S-a fixat data expirare a lui Dragnea? Adrian Năstase a lansat DEZVĂLUIREA ANULUI.

S-a fixat data expirare a lui Dragnea? Adrian Năstase a lansat DEZVĂLUIREA ANULUI.

Fostul premier, Adrian Năstase, a vorbit despre comunicarea PSD pe modificărilor din justiție, punctând că a existat o comunicare proastă. Deși este de părere că modificările sunt benefice, fostul premier a criticat Guvernul și PSD pentru atitudinea din ultima perioadă.

Fostul premier a vorbit și despre modificările din Justiție, spunând că ele sunt provocate de abuzurile procurorilor din ultimii ani. Deși este de părere că modificările sunt benefice, fostul premier a criticat Guvernul și PSD pentru atitudinea din ultima perioadă.

“PSD a greșit ca procedură la legile justiției. Nu este foarte clar dacă Guvernul susține aceste modificări sau nu. Ministrul Justiției a dat niște modificări pe sub ușă la Parlament și a dispărut. Guvernul trebuie să aibă o politică pe justiției și să își asume modificările, așa cum au făcut Traian Băsescu și Monica Macovei în 2005. Nu este posibil ca Guvernul să lase neexeplicate niște aspecte. Opinia publică nu știe esența acestor modificări și nimeni nu explică. Opinia publică a cerut legea răspunderii magistraților, dar în momentul în care s-a adoptat lumea protestează pentru nimeni nu le-a explicat ce se schimbă.

Am cerut PSD-ului înainte de alegeri să aducă în Parlament oameni cu un statut profesional impecabil, dar nu au ținut cont de sfaturile mele. Era nevoie de mult mai multe persoane care să fie comunicatori pe aceste teme. Modificările votate până acum sunt foarte bune care oricum vor fi drenate de Curtea Constituțională care le va analiza”, a spus Năstase.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: