Narcis Răducan s-a despărțit de FCSB, la mai puțin de trei luni după ce revenise la gruparea „roș-albastră”.
Fostul mijlocaș a demisionat din funcția de director sportiv, după ce s-a certat cu Gigi Becali. Totul a pornit de la o declarație ciudată făcută de Răducan înaintea derby-ului cu Dinamo.
„Mă bucur că vor fi în jur de 30.000 de spectatori în această seară, poate chiar mai mulți. Jucăm pentru ei astfel de meciuri. Simt însă că dacă Steaua din Liga 4 ajunge în prima ligă va fi greu să-i ținem alături de noi. E natural ca ei să migreze către echipa Armatei”, a spus oficialul „roș-albaștrilor”.

„M-am blocat când am văzut declarațiile”

Gigi Becali a luat foc și nu i-a mai vorbit lui Narcis Răducan. Până ieri, atunci când cei doi s-au certat și directorul sportiv a decis să plece. „Nu și-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord”, a spus Becali la sport.ro. Finanțatorul a mai afirmat că Meme Stoica nu va reveni la FCSB. „Asta nu înseamnă că vine Meme, m-am blocat când am văzut declarațiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declarația asta pur și simplu m-a blocat”.

Narcis Răducan a devenit cunoscut de-a lungul timpului pentru inconstanța de care a dat dovadă în fotbal. El a mai ocupat diverse funcții de conducere la Unirea Urziceni, Steaua, Oțelul Galați, FC Viitorul, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu.

Nu și-a pus amprenta pe la niciun club pe la care a trecut și a fost tot timpul pregătit să demisioneze, pentru „a începe o nouă provocare”. După plecarea de la FCSB a scris pe Facebook: „A fost o experiență specială, în perspectiva obținerii Doctoratului, în managementul sportiv.”