Evenimentul ZileiMondenMutarea anului în media din România! Spusese că nu mai revine la TV, dar a semnat pe bani grei. Se pregătește producția deceniului

Mutarea anului în media din România! Spusese că nu mai revine la TV, dar a semnat pe bani grei. Se pregătește producția deceniului

Mutarea anului în media din România! Spusese că nu mai revine la TV, dar a semnat pe bani grei. Se pregătește producția deceniului
După plecarea de la "Românii au talent", de pe Pro TV, Mihai Petre s-a concentrat să câștige emisiunea "Asia Express". Dansatorul va fi prezent într-o nouă emisiune. Planurile deja au fost făcute!

Producătoarea Mona Segall l-a simpatizat pe Mihai Petre din prima clipă. După emisiunea Asia Express, aceasta i-a propus un nou proiect la Antena 1.

Televiziunea dorește să cumpere formatului Dansez pe gheață, iar Mihai Petre este persoana cea mai potrivită pentru a anima show-ul. Un patinator sau patinatoare profesionistă va face echipă cu o vedetă, iar jurații oferă note pentru prestație. Emisiunea va semăna cu fostul show: Dansez pentru tine.

Mihai Petre revine în televiziune

Momentan, Mona Segall negociază la sânge pentru a cumpăra noul format. Această emisiune va da multe bătăi de cap scenografilor, fiind necesar un studio patinoar. O altă problemă este găsirea unor perechi perfecte care sunt dispuse să intre în acest conrcurs. Decizia încă nu a fost luată, dar Antena 1 pare foarte încântată de noua idee. Mihai Petre este prima propunere de jurat în noua emisiune.

Mihai Petre, marcat de competiția Asia Express

Chiar dacă Mihai Petre și soția lui, Elwira, au fost câștigătorii concursului Asia Express, aceștia au mărturisit că au rămas marcați de lucrurile pe care le-au văzut acolo.

sursa: cancan.ro

„Eram chiar imediat după Românii au talent. Eram uşor confuz şi nu ştiam unde mă voi îndrepta. Până la urmă a fost o decizie foarte bună, bazată şi pe emoţie, nu doar pe raţiune.

Noi acasă am stabilit că o las pe ea să aleagă. Eu nu găsesc lucruri. Dacă mă trimiţi în cămară să iau un borcan de murături, nu-l văd. Ea e mai bună la asta. Am avut probe în care unul trebuia să descrie ceva, iar celălalt să caute. Eu descriam, iar ea căuta pentru că observă foarte bine.

Pe mine m-a spart dorul de copii, iar concursul m-a exploatat mult emoţional. Am accesat nişte zone pe care le accesezi doar la psiholog.

Toţi am fost duşi în zonele alea. Ele sunt bune în contextul ăsta. Eu m-am simţit vulnerabil în momentele acelea. Suntem oameni, e foarte simplu”, a mai dezvăluit Mihai Petre, potrivit România TV.


Accesează: