Evenimentul Zilei > Monden > Primele declarații ale câștigătorilor emisiunii „Asia Express” Mihai Petre și soția sa Elwira au pus mâna pe marele premiu
Primele declarații ale câștigătorilor emisiunii „Asia Express” Mihai Petre și soția sa Elwira au pus mâna pe marele premiu

Primele declarații ale câștigătorilor emisiunii „Asia Express” Mihai Petre și soția sa Elwira au pus mâna pe marele premiu

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au fost declarați câștigători ai emisiunii „Asia Express” și și-au adjudecat, după această performanță, și marele premiu de 30.000 de euro.

S-a încheiat cel de-al patrulea sezon „Asia Express” – „Drumul Împăraților”, emisiune difuzată de Antena 1. La finalul show-lui, câștigători au fost Mihai Petre și soția sa, Elwira. Informația legată de cei doi câștigători fusese oferită cu două luni înainte de cancan.ro, dar ei nu au vrut să comenteze nimic la vremea respectivă. Acum, au acordat câteva declarații legate de concursul pe care l-au câștigat. Totodată, ei au pus mâna și pe premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

Primele declarații ale câștigătorilor emisiunii Asia Expres: Mihai și Elwira Petre

„Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie, dacă nu ar fi fost ele ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în final”, a afirmat Elwira Petre.

„Nu pot să cred, nu pot să cred asta. Nu realizez asta. Te iubesc”, i-a transmis Mihai Petre soției sale.

„Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a mai afirmat coregraful Mihai Petre.

„Efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie”

„Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a mai declarat Elwira Petre.

Pe locul al 2-lea s-a clasat echipa formată de Emi și Cuza. Iar o altă echipă care sper să învingă a fost compusă de Lidia Buble și Estera.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: