Cunoscut publicului român pentru câteva dintre rolurile sale în seriale de mare success, Mr. Big din seria "Sex and the City", Mike Logan din "Lege si ordine" și soțul Juliannaei Margulies în "The Good Wife", Chris Noth vine în România. Actorul hollywoodian, nominalizat de două ori la Globul de Aur, va urmări piesa de teatru "Paganini", a regizorului Mick Davis. Noth răspunde invitației Teatrului Metropolis și se va afla la reprezentația de duminică, 26 iunie 2016, de la ora 19:00. În ziua spectacolului, Chris Noth va fi prezent la întalnire cu presa și la o sesiune de autografe.

Fascinat de violonistul diavolului

La 10 ani după Modigliani, Mick Davis a revenit la sfârșitul anului trecut cu povestea unui alt artist emblematic, Niccolo Paganini. De data aceasta a ales scena, mai ales că Paganini e proiectul lui de suflet. Poveste de dragoste a celebrului violinist al diavolului și bătălia pentru sufletul său, este primul scenariu al regizorului scoțian, amanat de multe ori pana ce el a gasit potrivit sa-l monteze pe o scena de teatru.

Iubita l-a oprit la București

Surprinzator, Davis nu a ales scena din New York, Londra sau Paris. „A fost un motiv personal. Iubita mea este o actrita româna si iubesc această țară. Am mai lucrat aici înainte, am venit în multe vizite aici, pentru a filma reclame sau altceva, și am prieteni aici. Și, pentru că am venit să petrec timpul alături de ea, am spus că, dacă tot o să fiu aici, nu o să stau în cafenele toata ziua și am nevoie să fiu ocupat, să fac ceva”, a explicat regizorul într-un interviu pentru Mediafax.

Tudor Aaron ISTODOR, Gelu NITU, Mihai Gruia SANDU, Adelaida PERJOIU, George IVAȘCU / Claudiu BLEONȚ, Elvira DEATCU, Ana CIONTEA, dar și Corina Dănilă se regăsesc printre actorii din distribuție. Spectacolul este îmbogățit de participarea extraordinară pe coloana sonoră a violonistului ALEXANDRU TOMESCU.

Citește și: