Evenimentul Zilei > International > Motivul rușinos pentru care trei români au fugit din carantină în Sicilia
Motivul rușinos pentru care trei români au fugit din carantină în Sicilia

Motivul rușinos pentru care trei români au fugit din carantină în Sicilia

Trei români au încercat să profite de situația gravă din Italia și au ieșit din carantină pentru a fura din locuințe.

Carabinierii au reușit să prindă trei români în localitatea Ragusa din Sicilia, Italia, care au părăsit locul în care erau în carantină și au jefuit o casă de vacanță.

Faptele s-au petrecut vineri în cartierul Timponelli din orașul Ragusta.Carabinierii au arestat trei români sub acuzația de furt agravat și tentativă de furt. Pe lângă aceste acuzații, ei trebuie să răspundă acum și acuzațiilor de încălcarea carantinei, adică prevederile decretului președintelui Consiliului de Miniștri, care interzice circulația celor fără muncă, sănătate sau necesități extreme.

Laurențiu Ionel Lupu în vârstă de 21 de ani, Tarzan Lupu de 35 de ani și Marian Alexandru Mantu de 19 ani au ajuns în cătușe după ce au fost prinși de polițiști.

După ce au părăsit domiciliul fără a avea un motiv de strictă necesitate așa cum este prevăzut de decretul emis de guvernul italian, au jefuit o casă  de vacanță de unde au furat obiecte în valoare de mii de euro.

La bordul autoturismului cu care mergeau s-au găsit mai multe bunuri furate și obiecte de grădinărit, potrivit stiridiaspora.ro