Primele declarații după incidentul în care a fost implicată Daniela Crudu vin partea familiei, mai exact a tatălui și a surorii sale, scrie Antena3.

Deși tatăl acesteia a declarat că Daniela se simte deja mai bine și încearcă să treacă peste întâmplarea nefericită de care a avut parte, sora ei vine cu o declarație cutremurătoare în ceea ce îi privește viitorul.

Cunoscând-o cel mai bine dintre toți, sora sa a vorbit despre ce are de gând Daniela să facă în continuare, menționând că nu va depune plângere la poliție.

„E miloasă. Nu vrea să facă rău. Vrea să plece și să fie lăsată în pace”, a spus sora Danielei.

„Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut…

Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a declarat tatăl vedetei.