Adrian Mutu a fost numit în funcția de selecționer al echipei națioanle de tineret a României și i-a luat fața lui Cristi Chivu, aflat și el la începutul carierei de antrenor. Fost impresar al celor doi internaționali români, Ioan Becali a explicat că fostul fundaș de la Ajax, Roma sau Inter, nu se află în grațiile oficialilor de la FRF, pentru că la alegeri l-a susținut pe Ionuț Lupescu. În prezent, Chivu antrenează echipa sub 17 ani a celor de la Inter Milano.

Chivu a votat contra Federației (n.r. a fost în echipa de campanie a lui Ioan Lupescu), dar asta nu înseamnă că s-a terminat cariera lui Chivu aici. Chivu are un alt drum, e la Inter, peste 3-4 ani este posibil să facă și el saltul cel mare”, a afirmat Becali la Digi Sport.

Pe de altă parte, fostul impresar nu crede că cei de la „Casa Fotbalului” au alte planuri cu Chivu, așa cum anunțase Mihai Stoichiță. „Domnul Mihai Stoichiță este probabil cel mai diplomat din Federație, știe să dea mereu niște răspunsurie diplomate. Nu știu ce planuri are cu Chivu, dar în acest moment Mutu a avut câștig de cauză fiindcă a fost de partea Federației”.