Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul incredibil pentru care trei polițiști sunt buni de plată. Nu au ingrijit o mașină confiscată
Motivul incredibil pentru care trei polițiști sunt buni de plată. Nu au ingrijit o mașină confiscată

Motivul incredibil pentru care trei polițiști sunt buni de plată. Nu au ingrijit o mașină confiscată

Trei polițiști din Cluj s-au făcut buni de plată, după ce au ținut mașina unui om cercetat pentru proxenetism în curtea instituției, timp în care mașina s-a degradat. Bărbatul i-a dat în judecată și a câștigat în instanță, potrivit realitatea.net

Un clujean a dat în judecată Poliția Română pentru că ofițerii nu au avut grijă de mașina pe care au pus sechestru în anul 2014. Bărbatul a câștigat în instanță, iar trei polițiști trebuie să plătească daunele.

În anul 2014, cei trei polițiști de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate din Cluj au pus sechestru pe o mașină de lux a unui om care era cercetat de proxenetism. Până în anul 2017, mașina a stat în curtea unei instituții, timp în care s-a degradat. . În tot acest timp, proprietarul și-a revendicat mașina, însă solicitarea sa a fost respinsă.

Bărbatul a făcut apel în instanță pentru ca mașina lui să fie pusă într-un loc sigur sau măcar să fie acoperită cu o prelată, însă cererile sale au fost respinse.

În anul 2017, când bărbatul a scăpat de acuzații, a reușit să își recupereze mașina, însă a plătit aproximativ 11.000 de lei pentru reparații. Băbatul dat în judecată Poliția Română, dar și pe cei trei polițiști pentru a recupera această sumă.

Poliția Română s-a derogat de orice responsabilitate, spun polițiștii, iar acum agenții trebuie să plătească din propriul lor buzunar banii pentru repararea mașinii.