Dacă la prima ediție din 2016, studenții constănțeni au reușit să aducă zâmbetul pe fețele a 100 de copii,  anul trecut au fost Moș Crăciun pentru 300 de copii, acum își doresc să dubleze numărul copiilor pe care vor să îi facă fericiți. Doritorii de fapte bune pot dona până pe 17 decembrie, rechizite, alimente neperisabile, hăinuțe și jucării la cele trei centre special deschise pentru acest eveniment, în Campus, Corp A și B, parter; iar pe Bld. Mamaia, nr. 124, la Căminul C1, parter.

Complementar acestui eveniment, Liga Studenților a organizat de Sfântul Nicolae tradiționalul meci demonstrativ ”All Star Game”, iar la pauză a început ”ploaia” de cadouri. Biletul de intrare a fost o jucărie de pluș pe care au aruncat-o pe terne la pauza dintre reprize. Astfel și aceste jucării vor aduce un zâmbet pe buze copiilor din mediul rural, cu o situație financiară precară.

Studenții și nu numai, sunt așteptați și la petrecerea tematică de Crăciun, care va avea loc pe data de 16 decembrie, iar biletul de intrare va fi sub forma de donație a unui bun: o juăcrie, o carte, niște hăinuțe. Pentru prima dată, anul acesta studenții din Constanța, vor fi Moș Crăciun nu numai pentru o zi, ci și pentru dezvoltarea armonioasă a copilului, dotând astfel și bibliotecile școlilor cu cărți.  Dotarea bibliotecilor de la sate cu cărți, reprezintă și noutatea acestei ediții.

”Dacă în timpul anului nu suntem așa de darnici, nu ne gândim foarte mult la ceilalți, măcar acum în perioada Sărbătorilor de Iarnă, ar trebui să facem un pas și către cei care nu mai știu cum e să zâmbească și să primească daruri, făcând o mică donație. Puțin către puțin de la fiecare înseamnă ceva”, a declarat pentru EVZ Elena Iordache, președintele Ligii Studenților din Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Campania „Be a Santa 3.0” este realizată cu sprijinul Universității „Ovidius” din Constanța, a Arhiepiscopiei Tomisului, precum și a altor societăți comerciale.