Evenimentul Zilei > Social > Mort în curtea şcolii sub ochii profesorilor
Mort în curtea şcolii sub ochii profesorilor

Mort în curtea şcolii sub ochii profesorilor

Caz de-a dreptul cutremurătoe la o şcoală din judeţul Vaslui. Un elev de 14 ani a murit în curtea şcolii sub ochii unui profesor și ai colegilor săi. Băiatul a căzut ca secerat, aparent fără nicio explicație, informează Libertatea.

Elevul a ieşit de la cursuri şi se afla în curtea unităţii de învăţământ împreună cu ceilalţi colegi de clasă şi cu unul dintre profesori, iar la scurt timp s-a prăbuşit, fără ca înainte să fi acuzat vreo stare de rău. Echipajul medical ajuns la faţa locului nemaiputând face nimic pentru salvarea acestuia.

"Din primele verificări nu a rezultat că minorul ar fi fost implicat în vreo altercaţie în timpul orelor de curs sau la finalizarea acestora. Tatăl copilului a afirmat că fiul său ar mai fi avut stări de leşin, una anul trecut şi una în cursul acestui an. Ancheta continuă în acest caz şi va fi făcută necropsia pentru a stabili cauzele decesului", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit România Tv.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.