Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este MONSTRUL FĂRĂ INIMĂ care A INCENDIAT DOI OAMENI AI STRĂZII, la Galaţi? Este căutat în toată România, iar ORICE DETALIU despre BESTIA CU CHIP DE OM este foarte util poliţiştilor
Cine este MONSTRUL FĂRĂ INIMĂ care A INCENDIAT DOI OAMENI AI STRĂZII, la Galaţi? Este căutat în toată România, iar ORICE DETALIU despre BESTIA CU CHIP DE OM este foarte util poliţiştilor

Cine este MONSTRUL FĂRĂ INIMĂ care A INCENDIAT DOI OAMENI AI STRĂZII, la Galaţi? Este căutat în toată România, iar ORICE DETALIU despre BESTIA CU CHIP DE OM este foarte util poliţiştilor

Cine este monstrul fără inimă care a incendiat doi oameni ai străzii, la Galaţi?

Conform reperul.ro, doi oameni ai străzii au fost incendiaţi vineri dimineaţa, la Galaţi, în timp ce dormeau, de o persoană necunoscută.

Unul dintre cei doi năpăstuiţi ai sorţii este în stare foarte gravă, iar procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

Cei doi oameni ai străzii aveau un adăpost improvizat unde dormeau, situaţia fiind cunoscută de locatarii din zonă.

“S-a întâmplat în cartierul gălăţean I. C. Frimu vineri, la prima oră a dimineţii. (…) Vineri, la prima oră a dimineţii, pe când dormeau în locul lor, aflat chiar pe aleea din faţa unor magazine, cei doi au fost pur şi simplu incendiaţi. Cineva a aruncat peste ei cu benzină şi le-a dat foc, iar victimele au ars ca torţele. Când au ajuns ambulanţele, poliţiştii erau la faţa locului şi cei doi oameni ai străzii erau stinşi cu stingătoarele. Unul dintre ei era în totalitate ars de la brâu în jos.

Victimele au fost internate în stare gravă la Spitalul de Urgenţă. Una dintre ele are arsuri pe 75% din corp şi nu se ştie dacă va supravieţui.

(…) Nu se ştie încă cine şi de ce le-a dat foc. Poliţiştii îl caută pe incendiator. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi deoarece, cel puţin în cazul uneia dintre victime, vorbim de tentativă la omor”, au  notat jurnaliştii de la reperul.ro.