După multă vreme în care a trăit în stres din cauza colegilor din închisoare care l-au amenințat și i-au adus injurii, Gheorghe Dincă s-a transformat în “terorist” din victimă.

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit, el a decis să-i reclame pe toți cei care îl terorizează, motiv pentru care aceștia au început să se aleagă cu rapoarte care vor cântări decisiv atunci când vor solicita eliberarea condiționată.

În plus, monstrul din Caracal ar fi solicitat conducerii un dulap pentru haine, lenjerie curată și un televizor modern, în condițiile în care ar avea în cameră un model vechi, cu tub, au mai spus sursele din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, scrie cancan.ro.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată și este acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu iar apoi le-a incendiat cadavrele ca să scape de orice urmă a atrocităților comise.

D.I.I.C.O.T. a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Dincă pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni).

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori.