Evenimentul Zilei > Justitie > MONSTRU. Eliberat grație recursului compensatoriu, a încercat să VIOLEZE DIN NOU, chiar în noaptea de Crăciun. 5 femei i-au fost victime până să ajungă la pușcărie
MONSTRU. Eliberat grație recursului compensatoriu, a încercat să VIOLEZE DIN NOU, chiar în noaptea de Crăciun. 5 femei i-au fost victime până să ajungă la pușcărie

MONSTRU. Eliberat grație recursului compensatoriu, a încercat să VIOLEZE DIN NOU, chiar în noaptea de Crăciun. 5 femei i-au fost victime până să ajungă la pușcărie

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, o tânără de 19 ani din Valea lui Mihai a fost agresată în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2018, în jurul orei 2.20, pe strada Olimpiadei din Oradea, în apropierea intersecţiei cu strada Moldovei, scrie ebihoreanul.ro.

Prădătorul a fost identificat și prins de oamenii legii, care au constatat că se numește VILMOȘ POP, are 36 de ani și a mai fost adus în fața legii de nenumărate ori pentru agresiuni sexuale. Mai rău, monstrul era proaspăt eliberat din închisoare, grație recursului compensatoriu. Condamnarea a încasat-o în 2015, când a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani în cartierul Nufărul, faptă pentru care a fost pedepsit cu 1621 de zile de detenţie. Pedeapsa s-a scurtat, fiind eliberat în octombrie 2018.

"Venind din spate, acesta ar fi împins-o la perete şi ar fi atins-o în zonele intime", se arată în informare. 

Poliţiştii l-au reţinut pe orădeanul de 36 de ani pentru 24 de ore, iar duminică, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, respectiv la Judecătoria Oradea, unde pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Astfel, el a fost încarcerat în Arestul Poliţiei Bihor.

Bărbatul are numeroase condamnări în ultimii ani, cel puţin 5 dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, la care se adaugă acuzaţii de tâlhărie şi furt.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.