Evenimentul Zilei > Justitie > Monica Macovei îl CRITICĂ pe Traian Băsescu: ”S-a descalificat”
Monica Macovei îl CRITICĂ pe Traian Băsescu: ”S-a descalificat”

Monica Macovei îl CRITICĂ pe Traian Băsescu: ”S-a descalificat”

Monica Macovei a declarat, miercuri seara, la emisiunea ”X-press” de la postul B1 TV, că Traian Băsescu a avut o apariție dezamăgitoare, s-a contrazis și ș-a scos singur din politică în cadrul interviului acordat de fostul șef al statului aceluiași post de televiziune.

„Dezamăgitoare pentru mine și spunea că Iohannis, Ponta și eu vrem ieșirea lui din politică. Eu sunt pentru libertatea asocierii politice. După declarațiile pe care le-a dat despre președinta ÎCCJ, despre doamna Kovesi, după părerea mea s-a descalificat și se scoate singur din politică. De ce nu mai e justiția bună și de ce s-a schimbat? Am văzut diverse răspunsuri. Ce s-a schimbat de la o săptămână la alta?  De ce n-a atras atenția acum o săptămână, când lăuda justiția?”, a declarat Monica Macofei.

”Apropo de parteneriate, m-am uitat la ce a spus doamna Stanciu (..) a fost un bilanț public în care a spus că acum instituții au făcut parteneriat împotriva corupției, noi toți vrem acest parteneriat instituțional împotriva corupției. E gravă sau nu corupția? Lucrăm împreună. E scoasă din context declarația dânsei. De asta e implicat SRI, pentru că e o amenințare la adresa siguranței naționale. Da, corupția îți distruge țara. Uită-te la Ucraina.
Dacă sunt excese în cazuri individuale, vor răspunde în mod individual. Judecătorul arestează, procurorul reține 24 de ore (..) Traian Băsescu spune de o săptămână că activitatea DNA e bună, apoi după o săptămână spune că nu mai e bună. În lege scrie că magistrații nu au legătură cu SRI. DGIPI mi se pare cel mai periculos, este cel mai necontrolat”, a declarat Macovei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: