Monica Lewinsky pare obsedată de Casa Albă. La 50 de ani se implică iar în politică

Monica Lewinsky pare obsedată de Casa Albă. La 50 de ani se implică iar în politică Monica Lewinsky. sursa: arhivă EVZ

Monica Lewinsky, fostul stagiar la Casa Albă, a devenit activist şi conduce o nouă campanie plină de farmec pentru casa de modă Reformation, în timp ce încurajează femeile să voteze la următoarele alegeri.

Monica Lewinsky se implică din nou în politică. Mai exact, fosta stagiară de la Casa Albă s-a implicat din nou în politică, de data cu totul diferit. În urmă cu 27 de ani, președintele de atunci, Bill Clinton, ținea prima pagină a ziarelor cu un scandal imens. Era acuzat că avusese o relație extraconjugală.

Monica Lewinsky îndeamnă femeile să iasă la vot

Monica Lewinsky arată că nu poate sta departe de Casa Albă. În fond a lucrat acolo aducându-i şi faimă. Una negativă, evident, deoarece a avut o relaţie cu preşedintele SUA.

Mai exact, în prezent fosta angajată a Casei Albe s-a alăturat unei campanii care încurajează femeile să voteze. Este în parteneriat cu magazinul online „Reformation”. Campania este realizată cu ajutorul site-ul vote.org, unde populația americană își poate exercita votul online în cadrul alegerilor, menționează retetesivedete.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„O femeie Ref este o femeie puternică – și o femeie puternică își folosește vocea,” a spus Lewinsky într-un comunicat de presă al mărcii despre campania sa „Tu ai puterea”.

„E destul de simplu: Votul este folosirea vocii noastre pentru a fi auzite și este cel mai definitoriu – și puternic – aspect al democrației”, a spus ea despre campanie.

A rămas în lumina reflectoarelor de-a lungul anilor

Monica Lewinsky a co-produs documentarul HBO Max „15 minute de rușine” în 2021, explorând cum cultura anularii și rușinarea online au afectat persoane precum ea însăși. A servit și ca producător la seria FX „Impeachment: American Crime Story”, care a documentat relația sa cu președintele Clinton și scandalul de destituire care a rezultat.

Când a împlinit 49 de ani, Monica a vorbit despre aniversarea sa într-un interviu cu Elle:

„Am fost ok în legătură cu împlinirea vârstei de 49 de ani, pentru că la 39 a fost un an foarte prost pentru mine, și am avut dificultăți să împlinesc 40 de ani. Am primit un cadou real: a fost un an al acceptării. Am putut să accept multe lucruri despre mine și viața mea și locul unde sunt, și asta înseamnă că intrarea în 50 de ani a fost minunată”, a spus ea, conform retetesivedete.ro.