Evenimentul Zilei > Monden > Regretă Monica Lewinsky relaţia cu Bill Clinton? Ar avea motive? Categoric NU. Iată cât de bogată este 
Regretă Monica Lewinsky relaţia cu Bill Clinton? Ar avea motive? Categoric NU. Iată cât de bogată este 

Regretă Monica Lewinsky relaţia cu Bill Clinton? Ar avea motive? Categoric NU. Iată cât de bogată este 

Întâi de toate trebuie spus că Monica Lewinsky, fostă internă la Casa Albă, a devenit celebră şi bogată datorită relației sale cu președintele Bill Clinton.
Monica Lewinsky s-a născut în San Francisco, California, pe 23 iulie 1973. A crescut în cartierele bogate Brentwood și Beverly Hills, în California de Sud. Tatăl ei, Bernard Lewinsky, este oncolog, iar mama ei, Marcia Kaye Vilensky, este  autor care publică sub numele de Marcia Lewis. Cei doi au divorțat în 1988.
Scandalul dintre ea și Bill Clinton, din vara anului 1995, presărat cu detalii extrem de picante, precum prezentarea rochiei care conținea urmele ADN ale acestuia și care a fost prezentată într-un proces, a fost la un pas să încheie cariera președintelui înainte de a-și finaliza mandatul. Numai că nu s-a întâmplat, iar în ceea ce o priveşte pe Monica, viaţa sa a fost plină de succes.

Cum a ajuns la Casa Albă alături de Bill Clinton

Prin intermediul unui prieten de familie, Lewinsky și-a asigurat un stagiu în biroul de la Casa Albă al șefului Statului Major Leon Panetta. După ce s-a încheiat stagiul, a acceptat o funcție plătită în Biroul Oval de la Casa Albă.

Potrivit mărturiei sale ulterioare, Lewinsky a fost implicată într-o relație intimă cu președintele Bill Clinton între iarna 1995 și martie 1997. Relația a implicat nouă întâlniri, unele chiar în Biroul Oval. Lewinsky a fost transferată la Pentagon în 1997. Ea i-a încredințat unei colege mai în vârstă, Linda Tripp, totul despre relația ei cu președintele Clinton. La scurt timp după aceea, Tripp a început să înregistreze în secret discuțiile lui Lewinsky cu președintele.

Viața de după scandal i-a adus mulţi bani

Relația lui Lewinsky cu președintele Clinton a făcut-o o vedetă a culturii pop. Un interviu cu Barbara Walters în care Lewinsky și-a cerut scuze față de familia Clinton a atras ratinguri record. Lewinsky a cooperat, de asemenea, cu Andrew Morton la biografie din 1999 intitulată Povestea Monicai.

Lewinsky a experimentat mai multe domenii în carieră după scandal

Ea a proiectat o linie de genți, a promovat sistemul de slăbit Jenny Craig și a apărut ca corespondent și gazdă de televiziune. În 2002, Lewinsky a dat lovitura apoi la HBO în documentarul: Monica în alb și negru. Toate aceste proiecte i-au adus mulţi bani.

Dornică să scape de lumina reflectoarelor, Lewinsky s-a mutat la Londra, Anglia. În anul următor, a absolvit London School of Economics cu un master în psihologie socială.

În 2013, piese din îmbrăcămintea sa au fost scoase la licitație. Articolele care fuseseră supuse anchetei în anii 1990, includeau un neglijeu neagru și o scrisoare semnată de președintele Clinton.

Eseul din „Vanity Fair”, de mare succes

La începutul anului 2018, după ce mișcarea #MeToo a încurajat femeile să vorbească despre experiențele cu hărțuire sexuală și conduită necorespunzătoare, Lewinsky a scris un eseu puternic pentru Vanity Fair care a avut mare succes.  Mai târziu în acel an, Lewinsky a apărut în mod repetat în seria de documentare The Clinton Affair pe A&E. La începutul anului 2019, ea a colaborat cu John Oliver de la Late Night Tonight pentru a discuta subiecte incomode.

Ce s-a ales de Monica Lewinsky, ce parcurs a avut ea după acel episod?

Tot globul pământesc știe cine e și cum o cheamă, dar e rar văzută în public. Mulţi doresc să afle unde trăieşte în prezent. Ei bine, Lewinsky se ascunde în casa ei, una deloc modestă, și se bucură de tot ce poate să-și cumpere de 1,5 milioane de dolari pe care îi are în conturi, dacă nu chiar mai mult. Ea a publicat o carte și un documentar despre aventura de la Casa Albă, iar încasările au fost colosale.

Și-a întemeiat Monica o familie?

Deși este o femeie celebră cu o avere frumoasă, ea a ales să nu se căsătorească și să aibă copii. Unul dintre motivele care au împiedicat-o să fie mamă, susține presa de peste Ocean, ar fi fost faptul că e conștientă de „moștenirea din presă” pe care ar lăsa-o unui fiu sau unei fiice. Mai multe puteţi citi pe retetesivedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: