Evenimentul Zilei > International > Bill Clinton, ironizat în ultimul hal. Trecutul îl urmărește pe fosul președinte
Bill Clinton, ironizat în ultimul hal. Trecutul îl urmărește pe fosul președinte

Bill Clinton, ironizat în ultimul hal. Trecutul îl urmărește pe fosul președinte

Gazda emisiunii Late Night Show, Stephen Colbert, l-a ironizat pe Bill Clinton, marți seară, după ce fostul președinte american a criticat comportamentul președintelui Donald Trump în Biroul Oval.

Într-o referire la scandalul iscat de relația lui Clinton cu asistenta de atunci a Casei Albe, Monica Lewinsky, Colbert a spus că nu crede că fostul președinte ar putea „da lecții nimănui” despre ce ar trebui să se întâmple în Biroul Oval.

Comediantul l-a mustrat pe Clinton la scurt timp după ce acesta l-a criticat pe Trump și l-a sprijinit pe Biden în timpul unui discurs din a doua zi a Convenției Naționale Democrate.

„Donald Trump spune că noi conducem lumea, ei bine suntem singura țară industrială importantă care are rata șomajului triplă. Într-un moment ca acesta, Biroul Oval ar trebui să fie un centru de comandă, în schimb este un centru de furtună. Este doar haos.”, a afirmat Clinton.

El l-a condamnat, de asemenea, pe actualul președinte pentru „petrecerea multor ore pe zi uitându-se la tv” și „atacarea oamenilor pe rețelele de socializare” pe fondul pandemiei coronavirusului.

De asemenea, comediantul a glumit și despre legătura lui Clinton cu pedofilul Jeffrey Epstein și cu asociatul său, Ghislaine Maxwell.

Despre imaginea cu Clinton care părea uluit, Colbert a spus: „Bill Clinton, surprins aici aflând că Ghislaine Maxwell tocmai a fost arestat”.

Bill Clinton zâmbește de plăcere în timp ce se bucură de un masaj pe gât făcut de una dintre tinerele victime ale lui Jeffrey Epstein.

Aceasta este una dintre fotografiile bombă, cu totul inedite, pe care Daily Mail le dă publicității chiar în ziua în care fostul președinte american a împlinit 74 de ani și se pregătea să-și exprime sprijinul pentru Joe Biden la Convenția Națională Democrată.

Cea care îi face masaj pe gât lui Bill Clinton este Chauntae Davis, la vremea respectivă în vârstă de 22 de ani, și care fusese angajată de Epstein ca maseuză personală.

Clinton, care avea pe atunci 56 de ani, s-ar fi plâns de dureri de gât după ce a dormit în avion într-o poziție incomodă și, îndemnat de asistenta lui Epstein, Ghislaine Maxwell, i-ar fi cerut lui Chauntae să-i facă un masaj.

Maxwell este arestată în prezent, fiind acuzată că a dirijat recrutările de minore pentru orgiile pe care Jeffrey Epstein le organiza pe insula sa privată, Little Saint James, botezată și „Insula Păcatului”.