Evenimentul Zilei > Actualitate > Documente explozive! Bill Clinton era pe „Insula pedofiliei” cu Epstein şi două fete
Documente explozive! Bill Clinton era pe „Insula pedofiliei” cu Epstein şi două fete

Documente explozive! Bill Clinton era pe „Insula pedofiliei” cu Epstein şi două fete

Documentele judecătoreşti conțin, de asemenea, mărturii explozive împotriva avocatului Alan Dershowitz care, de asemenea, ar fi abuzat minore.

Documente judecătorești din cazul Ghislaine Maxwell prezintă declaraţiile unui martor care susține că l-a văzut pe Bill Clinton pe „Insula pedofiliei” împreună cu Epstein, Maxwell și „două fete tinere”.

Declaraţiile din documente  aparţin unui fost muncitor de pe insula lui  Epstein într-un documentar prezentat de Netflix.

Afirmațiile sunt contrare celor spuse de Clinton că nu  a vizitat vreodată insula. Din mărturiile angajatului reiese  că Bill Clinton a fost pe insula privată a lui Epstein – locul mai multor agresiuni sexuale asupra minorelor de către pedofilul condamnat Epstein și oaspeții săi de elită.

Afirmațiile au fost făcute de Steve Scully, un lucrător de 70 de ani, care a fost prezent pe insula  Saint James în perioada respectivă.

Scully susține că l-a văzut pe Clinton stând cu Epstein pe terasa vilei de pe insulă. Acesta mai spune că a văzut şi alți „oameni importanți” vizitând insula, inclusiv  prinţul Andrew, Duce de York , adăugând că unii erau goi și flancați de fete topless.

Documentele care au fost păstrate sub cheie de la un proces civil anterior din 2015, conțin și mărturii și acuzații împotriva avocatului Alan Dershowitz.

Documentele susțin că Dershowitz a abuzat de o minoră, denumită „Jane Doe 3”.  „Jane Doe 3” era numele care face referire la Virginia Giuffre, femeia care a a fost abuzată de miliardarul Epstein dar şi de prinţul Andrew.

Giuffre a susținut că Maxwell a racolat-o pentru Epstein la 15 ani, sub pretextul de a fi maseuză.

Giuffre a spus despre fostul preşedinte al SUA că a fost pe insulă, susținând că a luat cina cu el, Epstein, Maxwell și alte două fete din New York. Giuffre a mai spus că l-a văzut pe Clinton „plimbându-se în întuneric cu două fete frumoase la braţ”. Același martor a mai spus că l-a auzit pe Epstein spunând că Bill Clinton îi datora „favoruri”.

Noile documente susțin că Maxwell a ținut orgii „continue” cu fete minore pe Insula St James din Caraibe.  Iar în ianuarie, au apărut imagini cu Clinton cu brațele în jurul lui Chauntae Davies, care a spus că a fost recrutată pentru a fi maseuza personală a lui Epstein și „sclava sexuală”. Clinton a fost, de asemenea, ilustrat pe treptele avionului privat al lui Epstein , supranumit „Lolita Express” cu Maxwell în 2002.

Jurnalele de zbor au arătat  că Bill Clinton a făcut 26 de călătorii cu avionul din 2001 până în 2003. Clinton a fost, de asemenea, fotografiat cu menajera lui Epstein Jun-Lyn Fontanilla, și cu un alt membru al personalului din interiorul casei din New York a lui Epstein.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.