Evenimentul Zilei > Monden > Momente incredibile la Românii au talent! Vedetele PRO TV au rămas mască. Totul s-a întâmplat în direct
Momente incredibile la Românii au talent! Vedetele PRO TV au rămas mască. Totul s-a întâmplat în direct

Momente incredibile la Românii au talent! Vedetele PRO TV au rămas mască. Totul s-a întâmplat în direct

Telespectatorii dar și cei patru jurați vor avea parte de mai multe momente incredibile în noua ediție a emisiunii „Românii au talent”. O tânără vine tocmai din Dubai pentru a arăta că este cea mai bună dansatoare, în timp ce un tânăr cu tetrapareză spastică va demonstra că pasiunea nu are limite.

În această seară, show-ul de la PRO TV continuă, aducând „talent și pace”, așa cum afirmă organizatorii, dar și multe apariții interesante.

Un concurent a venit la „Românii au talent” pentru demonstra că pasiunea nu are limite

Deși viața l-a supus la grele încercări, din cauza problemelor de sănătate, un concurent al show-ului „Românii au talent” vrea să treacă de toate barierele, deși s-a născut cu tetrapareză spastică.

„Eu și boala suntem colegi de scenă. Povestea mea poate deschide noi perspective”, va spune tânărul.

Tot în această seară va urca pe scenă o tânără de 33 de ani, venită tocmai din Dubai, acolo unde este profesoară de dans. Apariția ei în emisiune vrea să încurajeze femeile să se simtă mai sigure pe ele.

„Știu că femeile din România au nevoie de ajutor. Folosesc twerk pentru female empowering” va spune concurenta.

Cei care sunt nerăbdători și vor să vizioneze emisiunea mai devreme, pot accesa site-ul VOYO!, iar cei care au exercițiul răbdării sunt așteptați de la ora 20:30, la PRO TV, pentru o ediție plină de talent.

Momente incredibile la „Românii au talent”

În ciuda faptului că are doar 12 ani, ucraineanca Danielei Levina a reușit să cucerească românii cu apariția sa. Înzestrată cu un talent uimitor, însă și cu mulți ani de muncă în spate, fetița a urcat pe scena „Românii au talent” și a făcut un adevărat spectacol. Este ceva „supraomenesc”, după cum a spus Mihai Bobonete.

În ediția de vineri seară, 18 martie, o fetiță de doar 12 ani din Ucraina a reușit să impresioneze juriul „Românii au talent”. Daniela Levina locuiește în Kiev și a venit în România pentru a fi mai aproape de îndeplinirea celui mai mare vis al său.

Daniela Levina, talentată la echilibristică

Talentul ucrainencei este echilibristica și l-a descoperit din întâmplare. Totuși, ambiția și curajul fetei i-au determinat pe părinții săi să o sprijine într-un drum extrem de anevoios, însă plin de reușite. Daniela consideră că acest talent cu care a înzestrat-o Dumnezeu este viitorul său. A făcut școala de circ și își dorește să ajungă extrem de cunoscută în acest domeniu.

Daniela Levina a urcat pe scena „Românii au Talent” în ediția difuzată vineri seara și a reușit să lase jurații fără cuvinte. Fetița a făcut un număr impresionant de echilibristică, stând minute în șir cu capul în jos, pe o clepsidră la înălțime, care se rotea. Ucraineanca a reușit să îl cucerească pe Andi Moisescu încă din primele secunde, exprimându-și uimirea cu privire la echilibrul Danielei și mișcările complexe pe care le poate face, pe o clepsidră care se rotește.

La finalul prestației, jurații au aplaudat-o pe Daniela, uimiți de talentul său și de modul în care reușește să îl pună în valoare.

„Ce nivel! Atâta echilibru nu am mai văzut niciodată! Totul este absolut magic!”, i-a spus Andi, notează protv.ro.

Mihai Bobonete s-a arătat și el uimit de prestația fetiței de 12 ani, susținând că „e ceva supraomenesc în tine! A fost ceva din altă lume!”.