Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de groază la spital. S-a „pedepsit” crunt pentru că și-a îmbolnăvit familia
Momente de groază la spital. S-a „pedepsit” crunt pentru că și-a îmbolnăvit familia

Momente de groază la spital. S-a „pedepsit” crunt pentru că și-a îmbolnăvit familia

Crește numărul pacienților cu Covid-19 care recurg la gesturi șocante. Copleșit de vinovăție că și-a îmbolnăvit familia un angajat al unui serviciu privat de ambulanță s-a pedepsit singur în timp ce era internat la spitalul din Roșiori de Vede.

Un bărbat din județul Teleorman, în vârstă de 60 de ani, care era angajat la un serviciu privat de ambulanță și-a pus capăt zilelor în această după-amiază. El a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus și se afla internat în Spitalul Județean din Roșiori de Vede. Ajunsese în unitatea spitalicească sâmbătă și nu voia să urmeze tratamentul prescris de medici. Starea sa de sănătate nu era foarte gravă și nu ajunsese la Secția de Terapie Intensivă. 

În plusă, ambulanțierul nu a dat semne că ar suferi de depresie și nimic nu indica faptul că va apela la gestul extrem. La un moment dat, bărbatul a mers în baia salonului în care se afla internat, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, în acel moment, colegul său de salon și-a dat seama că va face un gest necugetat.


S-a infectat cu Coronavirus și s-a sinucis. Povestea unei femei din Chișinău

Dramă provocată de coronavirus. Și-a împușcat iubita apoi s-a sinucis


Sinucigașul nu a stat pe gânduri și s-a aruncat pe geam de la etajul al 3-lea al spitalului din Roșiorii de Vede. În urma impactului cu solul și-a pierdut viața și nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale. Cel care a petrecut câteva ore alături de bărbatul ce și-a luat viața, a afirmat că acesta i-a spus că se simte vinovat pentru că și-a îmbolnăvit familia de coronavirus.

Sinucidere asemănătoare la Iași

Luna trecută, un bărbat din Iași și-a luat viața după ce a aflat că a fost infectat cu coronavirus. El s-a aruncat în gol, de la etajul al 6-lea al Spitalului de Neurochirurgie și a murit pe loc.

Un medic şi o asistentă l-au surprins pe bărbatul în vârstă de 55 de ani pe punctul de a sări. Au încercat să-l convingă să renunţe, dar fără rezultat. Pacientul a căzut în gol şase etaje şi a murit pe loc.

Bărbatul fusese transferat la Spitalul de Neurochirurgie, iniţial fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Suferea de diabet şi primise şi rezultatul pozitiv la testul pentru COVID-19. Potrivit medicilor, bărbatul avea şi tulburări depresive.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.